Изберете вашата държава и език
 

Силиконова котешка тоалетна Valenger Kitty Sand Indicator Urinare 3.8 л. - за ранна диагностика на уринарни проблеми

Арт. № s_10761
В наличност
5.00 от 5 1 оценки
Оцени този продукт
Ако жълтите кристали (индикатор) в котешката тоалетна си променят цвета в син, това означава, че вашата котка може да страда от инфекция в пикочно-половата система.
11.90 лв.
1
Buy with 20% discount
Описание

ПРИНЦИП НА ОТКРИВАНЕ- заболяванията на пикочно-половата система при котките са често срещани. При нормална бъбречна функция не се наблюдава наличие на белтък в урината. Когато в бъбреците и/или пикочните пътища има инфекция ще се появи и белтък в урината. В котешката тоалетна е добавена нетоксична и безвредна съставка(индикатор), която може да открие наличие на протеин в урината. Ако жълтите гранули( индикатор) променят цвета си в син или синьо зелен след като абсорбират урина, това означава  наличие на инфекция в пикочно-половата система. В тези случаи Ви съветваме да се обърнете незабавно към Ветеринарен лекар

КАК ДА ОПРЕДЕЛИМ ДАЛИ ИМА НАЛИЧИЕ НА ПРОТЕИН В УРИНАТА-Ако жълтите кристали (индикатор) в котешката тоалетна си променят цвета в син, това означава, че вашата котка може да страда от  инфекция в пикочно-половата система.

КАК ДА УСТАНОВИМ-Жълтите кристали в котешката тоалетна се оцветяват в синьо 30 мин след досег с урина и запазват променения си цвят максимум една седмица. В същото време котката може да има болезнено и често уриниране като може да се наблюдава и кървава урина. Ако забележите тези симптоми се обърнете незабавно към Ветеринарен лекар.

Напомняне за заболявания на пикочно-половата система - добавянето на нетоксичен и безвреден индикатор в котешката тоалетна може да открие протеинурия. Ако жълтите гранули( индикатор) променят цвета си в син или синьо зелен след като абсорбират урина това означава че вашата котка може да има наличие на инфекция в пикочно-половата система. В тези случаи Ви съветваме да се обърнете незабавно към Ветеринарен лекар

Изключително бърза адсорбция-  абсорбира  влагата  от урината и фекалиите за много кратък период от време като има висок процент на абсорбция  по този начин котешката тоалетна се запазва суха за дълго време и така се потиска развитието на патогенни бактерии.

Ефективно обезмерисяване –бързата и високoстепенна  абсорбция на влагата от изпражненията ще намали лошата миризма на котешката тоалетна след използването и

Оптимален размер и форма  на кристалите -  специалният  размер и форма на кристалите придава комфорт и не полепва по лапите на Вашия домашен любимец.

newsletter-image