Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Котешка тоалетна WOLRD'S BEST CAT LITTER 12,7кг. - най-добрата котешка тоалетна на света

Арт. № 0602859
81.90 лв.
1 бр.
Добави
World's Best Cat Litter™ е единствената котешка тоалетна направена от пълнозърнеста царевица. Това означава, че естествено абсорбиращата структура на зърната, задържа неприятните миризми вътре в постелката.
Още информация
5
Велко
Ползваме тази тоалетна от над 5 години. Доволни сме, а и котката ни няма проблем с нея. Няма силна искуствена миризма, в началото има лека естествена ...
Всички мения
Информация за продукта

World's Best Cat Litter™  - ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКАТА!

В основата на нашата патентована формула стои овладяването на естественото свойство на пълнозърнестата царевица да абсорбира течности, като осигурява изключителен контрол на миризмите и лесно почистване. World's Best Cat Litter™ съдържа хиляди малки пори които са като капан за лошите миризми и се слепваt бързо на удобни за лесно събиране бучки.Фактът, че е направена от 100% натурално царевично зърно е дълготрайно решение за домашните любимци, за хората и за планетата.

Опаковка За една котка За две котки За три котки
3.18 кг 30 дни 15 дни 10 дни
6.35 кг   30 дни 20 дни
12.7 кг   60 дни 45 дни

Основни предимства:

Осезаем контрол на миризмите

World's Best Cat Litter™ е единствената котешка тоалетна направена от пълнозърнеста царевица. Това означава, че естествено абсорбиращата структура на зърната, задържа неприятните миризми вътре в постелката.
- Използвайки World's Best Cat Litter™ за елиминиране на неприятните миризми вие запазвате
свежият въздух във вашият дом.
- Гостите ви не отбелязват за лошо миришещата "кутия."
- Някой котки отказват да ползват зле миришеща тоалетна, а вашата котка ще оцени контрола на миризми  на World's Best Cat Litter™.
 - Най-важното миризмите няма да застават между вас и вашата котка!

Бързо образуване на лесни за почистване бучки

World's Best Cat Litter™ за кратко време улавя течностите и не позволяват на замърсителите да достигнат дъното и да залепват по стените на съда.

-  Бързото слепване позволява останалата постелка да стои суха и така намалява количеството постелка което изхвърляте. Това означава, че по дълго ще използвате World's Best Cat Litter™!
- World's Best Cat Litter™ слепва така добре, че не е нужно да загребвате и ровите, за да намерите бучките, както е при другите котешки тоалетни. Влагата се абсорбира на повърхността в компактни и лесни за почистване бучки.

Лесно почистване

Благодарение на своята патентована, бързо абсорбираща формула World's Best Cat Litter™ е лесна за почистване.
- World's Best Cat Litter™ абсорбира течностите и ги държи далеч от лопатката, никога повече замърсена лопатка.
- Почиствате съда за котешка тоалетна с по-малко усилия. Бучките на World's Best Cat Litter™ за здрави и не се разпадат.
- Нека си го кажем направо: почистването на котешката тоалетна е по-лесно когато не мирише! World's Best Cat Litter™ улавя миризмите във всяка бучка!

Дълготрайна

World's Best Cat Litter™  улавя течностите и не им позволява да стигат до дъното или стените на съда

- Бързо съхнещата формула оставя останалата част от постелката суха. В резултат на това една опаковка World's Best Cat Litter™ от 3. 18 кг е достатъчна за една котка за 30 дни. Това спестява вашето време и пари!
- Натуралните абсорбенти в World's Best Cat Litter™ слепват тоалетната по-бързо в сравнение с другите тоалетни – така вие използвате по-малко тоалетна за по дълго време.
- Малката опаковка е достатъчна за една котка за повече от 30 дни!
- Теста е калкулиран при редовно почистване и премахване на твърдите отпадъци при домашни условия.

Безопасна за хора и домашни любимци

Понеже World's Best Cat Litter™ е произведена изцяло от естествени съставки – без добавени химикали – е безопасна за котките. За разлика от силиконовите и минералните тоалетни тя не оставя прах.

- Вашата котка може да ближе лапите си след използване на World's Best Cat Litter™, това е царевица!
- Нашият патентован процес на производство от пълнозърнеста царевица е разликата която вие и вашата котка може да усетите.

Безопасна за планетата

Производителят на World's Best Cat Litter™ е горд да ви предложи възможността да изберете да използвате натурална  тоалетна която е безопасна за природата. Всичко е 100 % натурално и предлага една „зелена” алтернатива на другите котешки тоалетни. World's Best Cat Litter™ не съдържа продукти които се добиват в мини, сондажи или от химичен синтез. Произвежда се изцяло от възобновяеми източници – царевица и растителни материали отглеждани във ферми.

- World's Best Cat Litter™ е безопасна за животните, хората и планетата!

- World's Best Cat Litter™ е без синтетични химикали, смоли и ароматизатори.

 - Започнете да използвате натурална котешка тоалетна за доброто на вашата котка и на природата. Вижте как една малка торба котешка тоалетна може да промени вашият дом.

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
Мнения на клиенти (1)
5,0
5 звезди
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Велко
10.30.2023
Хубава котешка тоалетна
Ползваме тази тоалетна от над 5 години. Доволни сме, а и котката ни няма проблем с нея. Няма силна искуствена миризма, в началото има лека естествена такава, но за нас не е нещо дразнещо. Най-голямото предимство е, че може да се изхвъля дирекнов в канализацията, понеже е естествена и се разпада (разлага) по естествен път.
autoship-image

Абонамент регулярна доставка

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас.