Изберете вашата държава и език
 

Двулицеви дизайнерски шалчета с мисия Ador Barador

Арт. № s_10969
В наличност
5.00 от 5 2 оценки
Оцени този продукт
25% от стойността на всеки продукт даряваме на организации и хора, грижещи се за животни в нужда (дарението е главно под формата на храна).
:
Small inf лв. / Small
20.40 лв.
Medium inf лв. / Medium
21.60 лв.
0.00 лв.
1
Buy with 20% discount
Описание

Ador Barador е бранд за кучетата и техните хора, вдъхновен от специалната връзка между кучетата и хората и посветен на каузата да помагат на бездомни животни, които все още са в търсене на своя човек.

Зад създаването на „Адор Барадор“ и това разнооко лого стои любимия, на създателите, Адор - едно пораснало, бездомно бебе, което осиновяват преди 6 години. Така се появя и идеята да създават продукти, чрез чиято продажба да подкрепят животни в нужда.

Ние от Petmall.bg силно се вълнуваме от проблема с бездомните животни и се стараем да помагаме на много от тях. Точно затова и се свързахме с Ador Barador. Радваме се, че вече предлагаме техните шалчета с мисия, както онлайн, така и във физическия ни магазин, където всеки може да помогне на бездомните като зарадва своя приятел с дизайнерско шалче.
Ador Barador ни разказа интерни подробности около своята кауза и ние от Petmall.bg сме доволни да ви запознаем с тяхната мисия. Ето какво споделигха за себе си:

„Започнахме с аксесоари „Адор Барадор” – или по-точно с шалчета за кучета, както и комбинации от еднакви шалчета и аксесоари за кучетата и техните хора. Избираме десените на шалчетата след оглед на хиляди различни платове, а част от тях се водят „дизайнерски“ и са дело на известни английски и американски фабрики за платове. Освен интересни десени, водещо в избора ни са и качеството и издръжливостта на материята, защото от опит с нашия Адор знаем, че един (кучешки) аксесоар освен удобен и красив, трябва да е и много издръжлив. Освен наше вдъхновение, Адор е и главен контрол по качеството на продуктите. Стараем се да поддържаме голямо разнообразие от класически и разноцветни десени, за да е по-лесно да откриете точно вашето шалче, като на този етап предлаганите десени са над 100 (някои от тях са лимитирани бройки).

За нас е изключително важно да създаваме хубави и качествени продукти. Продуктите ни са hand & soul made - или направени с ръце и душа и от качествени материали. Шалчетата се изработват в България от много талантливи и внимателни към детайла професионални шивачки. А 25% от стойността на всеки продукт даряваме на организации и хора, грижещи се за животни в нужда (дарението е главно под формата на храна). Често шалчетата присъстват и на различни благотворителни събития, в които цялата стойност от продажбата им се използва за нуждите на съответната организация. На този етап сме сътрудничили с организациите Animal Rescue Sofia, Paw Pazardjik Animal Welfare, Tierzentrum “Oscar & Lora Bulgaria” и други частни лица, които се грижат за бездомни животни.

Много сме щастливи от възможността да сътрудничим с Petmall, които освен, че подкрепят нас и каузата, съдействат и продуктите “Ador Barador” да са по-близо до вас, представяйки ги в техния физически магазин.

За нас е много важна обратната връзка с клиентите. Много често именно от тях, получаваме и интересни идеи за бъдещите си продукти. Радваме се и когато ни изпращат снимки на прекрасните опашатковци с шалчетата и ни разказват как са станали част от семейството. И когато питаме за историята на вашето любимо куче, не ни е никак странно, че не побирате всичко, което искате да кажете, само в няколко изречения. Защото контактът и съжителството с куче е изпълнено с толкова много емоции, които трудно могат да се опишат с няколко думи.

Предстои да разширим гамата от предлагани продукти, които в момента разработваме, а добавената стойност на всеки един от тях е, че продажбата им помага на животни в нужда.“

newsletter-image