Изберете вашата държава и език
 

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КАЛЕНДАР Animal Rescue Sofia 2021г

Арт. № s_13242
В наличност
4.08 от 5 12 оценки
Оцени този продукт
Цялата сума от продажбата на този календар се предоставя на Animal Rescue Sofia!
:
микс inf лв. / микс
10.00 лв.
0.00 лв.
1
Buy with 20% discount
Описание

Animal Rescue Sofia е българска организация, работеща за решаването на проблема с бездомните кучета и котки. С помощта на хиляди хора създадоха приют Фермата, където 200 кучета получават медицинска помощ и грижа 365 дни в годината. Винаги са отворени за посетители и осиновители.

  • Стараят се да задомят при добри стопани възможно най-много животни, търсят им домове в България и в чужбина. Средно месечно задомяват около 70 кучета от улиците на София.
  • Стремят се да помогнат на максимален брой кучета и котки в беда, като са ограничени единствено от ресурса, с който разполагат. Почти всеки ден поемат случаи на прегазени, насилвани, пострадали от човека или човешката среда кучета и котки.
  • Работят по метода „Кастрирай и върни“ като единствен хуманен и законен метод за намаляване на популацията от безстопанствени кучета в България.

Animal Rescue Sofia се издържа изцяло и само от дарения, няма бюджет от общината, държавата или от организации в чужбина.

За повече информация https://arsofia.com/bg/

 

При поръчка на календара няма да бъдат зачитани промо кодове за отстъпка. Ако се добави такъв към поръчката Ви, той ще бъде премахнат при изписването й и предаването на куриер за доставка. Цената календара е 10 лв.

newsletter-image