Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КАЛЕНДАР Animal Rescue Sofia 2021г

4,2 от 5 14 оценки
Арт. № s_13242
Изчерпана наличност. Запишете се за уведомление
микс (inf лв. / микс)
Уведоми ме при наличност
10.00 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Цялата сума от продажбата на този календар се предоставя на Animal Rescue Sofia!
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Animal Rescue Sofia е българска организация, работеща за решаването на проблема с бездомните кучета и котки. С помощта на хиляди хора създадоха приют Фермата, където 200 кучета получават медицинска помощ и грижа 365 дни в годината. Винаги са отворени за посетители и осиновители.

  • Стараят се да задомят при добри стопани възможно най-много животни, търсят им домове в България и в чужбина. Средно месечно задомяват около 70 кучета от улиците на София.
  • Стремят се да помогнат на максимален брой кучета и котки в беда, като са ограничени единствено от ресурса, с който разполагат. Почти всеки ден поемат случаи на прегазени, насилвани, пострадали от човека или човешката среда кучета и котки.
  • Работят по метода „Кастрирай и върни“ като единствен хуманен и законен метод за намаляване на популацията от безстопанствени кучета в България.

Animal Rescue Sofia се издържа изцяло и само от дарения, няма бюджет от общината, държавата или от организации в чужбина.

За повече информация https://arsofia.com/bg/

 

При поръчка на календара няма да бъдат зачитани промо кодове за отстъпка. Ако се добави такъв към поръчката Ви, той ще бъде премахнат при изписването й и предаването на куриер за доставка. Цената календара е 10 лв.

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
newsletter-image