Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано
Промо

Пастет за кучета HEALTHY MEAT Mono Protein Rabbit със 100% чист протеин от заешко месо

5,0 от 5 1 оценки
Арт. № s_11923
Изчерпана наличност. Запишете се за уведомление
12 броя x 150 гр. (2.69 лв. / броя x гр.)
Уведоми ме при наличност
35.88 лв. 32.29 лв.
6 броя x 150 гр. (2.84 лв. / броя x гр.)
Уведоми ме при наличност
17.94 лв. 17.04 лв.
0.150 кг. (19.93 лв. / . кг.)
Уведоми ме при наличност
2.99 лв.
0.00 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Заешкото месо съдържа 138 процента от необходимата дневна стойност витамин В12 на 100 грама.
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Healthy Meat се произвеждат от висококачествено подбрано месо, произхождащо от италиански ферми и гарантиранa система за проследяване на качеството на производство. Те са богати на протеини и са високо смилаеми: естествените им вкусови качества и излвичането на нужните витамини от един единствен протеин се отразява на тяхната свежест и качество.

100% чист протеин. Healthy Meat Mono Protein осигурява пълноценно и балансирано хранене. Формулата се основава на един вид протеин и е идеална за намаляване на риска от хранителни алергии и непоносимост.

Идеален за кучета с чувствително храносмилане, хранителни алергии или непоносимост към храната.

Високото съдържание на качествено месо и внимателната обработка гарантират отличен вкус и аромат.

Идеално допълнение към гранулите, спомага за подобряване на приема на храна и хидратация.

БЕЗ ГЛУТЕН / БЕЗ СОЯ / БЕЗ ГМО/ БЕЗ ОЦВЕТИТЕЛИ/ БЕЗ КОНСЕРВАНТИ

 

В Healthy Meat Mono Protein се използват и някои по-различни видове протеини, които правят храната още по-желана от нашите четириноги приятели. Ето които са те:

Глиганско месо - В сравнение с останалите видове месо, то е сред онези, които са особено богати на протеини. А маста и сланината от прасето съдържат арахидонова киселина и селен, които способстват за обновяването на клетките. Глиганското месо е изключително богато на витамини от В групата, и то в значително по-големи количества в сравнение с останалите меса.

Пъдпъдъче месо – месото от тези птици не е особено популярно и рядко присъства в храната за домашни любимци, като причината в повечето случаи е високата му цена. Пъдпъдъчето обаче е изключително полезно особено, когато се борим с излишните килограми. 100 грама от това месо, съдържат само 23 калорий, но за сметка на това съдържат голямо количество протеини, витамини и минерали. Важен детайл е че пъдпъдъчето месо се усвоява изключително бързо.

Конско месо – то се смята за най-екологично чистото месо. Тъй като конете се отглеждат в чиста среда, месото им не съдържа никакви антибиотици и други вредни компоненти. Протеините в него са идеално балансирани, като същевременно конското месо е рекордьор по съдържание на тиамин, витамин B2 (рибогламин) мед, желязо, магнезий. Също както заешкото, конското месо не предизвиква алергии и е перфектен вариан за домашни любимци с различни видове хранителни непоносимости.

Еленско месо - Съставът на еленското е поразителен в своето разнообразие. Месото съдържа мастни киселини, огромно количество протеини, витамини - E, K, PP, B1-B12. Съдържанието на калории на продукта е доста ниско, еленското месо може да се счита за диетично месо. Месото съдържа и микроелементи - желязо, мед, селен, манган, цинк, магнезий, калий, натрий, калций и фосфор. Именно този богат състав прави еленът невероятно вкусен и полезен продукт за домашните ни любимци.

Биволско месо - Биволското месо се оказва много хранително и полезно, което успешно може да замени всички други видове меса. По състава си на полезни вещества превъзхожда говеждото и телешкото, носи и всички белези на месото от диви животни. Съдържа необходимите на организма желязо, форфор, витамин РР, както и калий, магнезий, натрий, калций, сяра, цинк, селен и витамини от групата В – В1, В2, В3, В5, В12 и витамин С. Поради тези му полезни съставки се препоръчва биволско за подобряване на имунитета при множество болести, както и за подобряване на хемоглобина в кръвта. При употребата на биволско се забелязвал прилив на енергия, повишаване на вниманието и концентрацията, и то с продължителен ефект – поне за ден.

Невероятния вкус на храната идва от истинските протеини съдържащи се в нея, а това са именно прясното месо като:  агнешко, пилешко, пуешко, говеждо, риба тон и сьомга

  • Пилешко месо – перфектния източник на качествен протеин е пилешкото месо. Пилешкото месо е от ТОП храните за вашия домашен любимец, тъй като е източник на витамин B-комплекс и аминокиселини. Редовната консумация на такъв тип хранителни продукти снабдява четириногото с достатъчно енергия.
  • Агнешко месо - Наситените мазнини в агнешкото месо са значително по-малко в сравнение с останалите видове червени меса. Агнешкото подобрява нивата на холестерола в кръвта, облекчава възпаленията и стабилизира сърдечния ритъм. Протеините в агнешкото месо се разграждат бавно и оставят усещане за ситост през голяма част от деня. Освен всичко останало, агнешкото месо е богато на калций, което е полезно за здравето на зъбите и костите.
  • Пуешко месо - Пуешкото месо е богат източник на витамини от групата В, минералите желязо, цинк (укрепва имунната система), фосфор и селен (мощен антиоксидант), протеини и много малко мазнини.
  • Говеждо месо - То е изключително богато на висококачествени протеини, витамини и минерали. Може да подобри растежа на мускулите, както и да стимулира физическата активност. Богатото съдържание на желязо може да намали риска от анемия. Прясното говеждо месо е богато на витамини и минерали и заради това се препоръчва като част от здравословната диета.
  • Заешко месо - Витамин В12 е супер витамин, който предлага множество ползи за здравето – а заешкото съдържа огромно количество от него. Заешкото месо съдържа 138 процента от необходимата дневна стойност витамин В12 на 100 грама. Това е повече от два пъти количеството витамин В12, което ще получи от 100 грама говеждо. Витамин В12 подсилва енергията, регулира нервната система, снижава депресията, снижава риска от инсулт и хипертония и е чудесен за здравето на кожата и козината.
  • Риба тон - изключително полезна храна. В едва 100 г от продукта се откриват витамините В3 и В6. Освен това се съдържа и изключително редкият витамин В12 - до 11 мкг. Това е пет пъти повече от средната дневна доза. В рибите тон се откриват много минерали - фосфор, магнезий и желязо. Те са необходими за правилното функциониране на всички функции на тялото и организма. Както всички други риби, така и рибата тон е богата на омега-3 мастни киселини. Тези доказано полезни мазнини предпазват от много заболявания и са задължителна част от всеки здравословен хранителен режим.
  • Сьомга - Наличието на витамин Е предпазва от мускулни проблеми и подобрява работата на черния дроб. Храненето със сьомга засища за дълго. Препоръчва се консумацията ѝ поне три пъти седмично, като част от основните хранения. Високото съдържание на протеини дава енергия и възстановява мускулите. Въпреки че е доста мазна, сьомгата не е тежка храна и не натоварва работата на стомаха. Тя дори засилва метаболизма и дава енергия.

 

Състав: заешко месо 95%, растително масло и мазнини, минерали.

 

Аналитични съставки (%): влажност 80%, суров протеин 9,50%, сурови мазнини 6,50%, суров пепел 2,5%, сурови влакна 0,4%.

 

 

Препоръчителна дневна дажба:

Килограми на кучето

Грамаж на ден

1-5 (Мини породи)

300-400

6-10 (Малки породи)

500-600

11-25 (Средни породи)

800-1000

>26 (Големи породи)

1000-1200

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка