Изберете вашата държава и език
 

Лимитирана зимна серия Animonda Gran Carno Winter патица и ябълки, за кучета от всяка възраст, 400 гр

Арт. № 0904348
В наличност
4.50 от 5 2 оценки
Оцени този продукт
Продуктът е специално създаден от любители на животните, за които качеството на живот и добруването на домашните любимци е от изключително значение.
:
0.400 кг. 8.75 лв. / . кг.
3.50 лв.
0.00 лв.
1
Buy with 20% discount
Описание

Линията GranCarno®произведена в Германия от Animonda GmbHпредлага лимитирана зимна серия храни за кучета от всякаква възраст.

Можете да я намерите в два варианта:

Gran Carno Winter с елен и боровинки за кучета от всяка възраст;

Gran Carno Winter с патица и ябълки за кучета от всяка възраст.

Тази линия на Animonda GmbH придружава вашето куче във всеки стадий от живота му. GranCarno® Junior е за малки кученца, GranCarno® Adult - за израснали, и GranCarno® Senior - за кучета над седем години. Специалната селекция от прясно месо за всяка серия на Animonda GranCarno®, минералното съдържание и размерът на храната са съобразени с възрастта и нуждите на кучето. Продуктите съдържат чисто прясно месо без никакви добавки, оцветители и консерванти. Типичната структура на месото е напълно запазена и това може ясно да се види, а вкусът е истински и неповторим, което кучето цени повече от всичко.

Чистото месо прави най-доброто впечатление особено на вашият четириног приятел. Вашето куче подушва и харесва разликата и това може да се види.

******************************************************************

Animonda – Голямото име на деликатесна храна за домашни любимци

За много хора домашните любимци са част от семейството със статус на най-добър приятел. В продължение на три поколения компанията Stockmeyer Verwaltung AG израства до един от водещите немски производители на висококачествено месо и месни деликатеси за хора. Част от този концерн е и Animonda GmbH, която има за цел благополучието на нашите домашни любимци, като насочва своите проучвания, производство и маркетинг към висококачествените храни за котки и кучета.

Продуктът е специално създаден от любители на животните, за които качеството на живот и добруването на домашните любимци е от изключително значение. Затова те са създали рецепти, с които да осигурят на своите любимци качествено хранене, като част от качественото съществуване.

newsletter-image