Изберете вашата държава и език
 

Домашно приготвена курабийка за кучета, сърце, Hov-Hov Dog Bakery HEART, с пуешко месо и глазура от рожков

Арт. № s_13803
В наличност
5.00 от 5 1 оценки
Оцени този продукт
:
8 см. 0.62 лв. / см.
4.99 лв.
0.00 лв.
1
Buy with 20% discount
Описание

Ръжено брашно | Брашно Греъм | Брашно от спелта | Еленско месо | Яйца | Кокосово масло | Брашно от моркови

* * Пуешкото месо е вкусно и в същото време нискокалорично

* Яйцата съдържат мастноразтворимите витамини A, D, E и B витамини, минерали като фосфор и калций (важни за костите), желязо.

* Кокосовото масло повишава енергийните нива на тялото. Повишава атлетичната издръжливост и жизненост. Консумацията на кокосовота маслп насърчава метаболизма (физиологичните процеси) и подобрява храносмилането. Той също така позволява по-добро усвояване на калций и магнезий, които намаляват подкисляването на организма.

* Рожковът - заместител на шоколада - има високо съдържание на диетични фибри, които играят ключова роля за доброто храносмилане. Също така помага за хидратирането на тялото. Богат на протеини, съдържа много антиоксиданти.

БИО СЕРТИФИКАТ
Hov-Hov Dog Bakery са единствените горди притежатели на BIO сертификат, в цяла Европа, който гарантира, че използват само съставки с най-високо качество.

ЗДРАВОСЛОВНИ
Лакомствата на Hov-Hov Dog Bakery съдържат много минерали, витамини, антиоксиданти и други важни елементи, които помагат в развитието на вашето куче.

ЗА ВСИЧКИ
Продуктите на Hov-Hov Dog Bakery ще се погрижат дори за четириногите приятели с алергии и специални диети. Погрижили са се да няма празни лапи.

ОДОБРЕНО
Всеки продукт, който предлагат, е одобрен от най-добрите ветеринарни лекари по света.

КУЧЕШКА ПЕКАРНА Hov-Hov НИ РАЗКАЗА СВОЯТА ИСТОРИЯ:

2013

Нашата история започна с любовта на нашия четириног член на семейството - малкия бостънски териер на име Билби и необходимостта да й предложим вкусно лакомство, направено само от висококачествени съставки, които ще имат положително въздействие върху здравето й. И така, започнахме да печем собствените си лакомства. Първоначално пекохме само за Билби, но скоро, от уста на уста и от нос на нос, ние привлякохме четириногите на целия квартал. Здравословните лакомства за кучета бързо се превърнаха в истински хит!

2013

Нарастващото търсене и количество изискваха много, затова посветихме цялото си време на това и създадохме първата регистрирана ПЕКАРНА ЗА КУЧЕТА в Словения. Оттам насетне, ние приготвяме свежи и здравословни лакомства за кучета, като в същото време, караме собствениците да се чувстват добре, знаейки, че са направили всичко възможно, за да дадат на домашния си любимец здравословен и дълъг живот. През юни 2013 г. отворихме и малък магазин в Марибор, Словения, а по-късно същата година отворихме още един в Любляна, Словения и франчайз магазин в Хърватия, Загреб.

2015 г.

През май и юни 2015 г. подписахме договор за 2 нови франчайз магазина в Нови Сад и Белград, Сърбия.

2016 г.

През 2016 г. разширихме още повече нашата марка с подписани договори в Италия, Швейцария и Словакия и бавно започнахме да оставяме следи на европейския пазар. С началото на годината разширихме дистрибуцията на нашите продукти в Италия, Норвегия, Дания, Холандия и Франция.

2018 г.

През 2018 г. подписахме договор в Швейцария, Цюрих и разширихме нашата коледни лакомства в Германия. Стартирахме и ексклузивната линия Gold4dogs.

2020 г.

През 2020 г. се свързваме с големи дистрибутори по целия свят и разработваме проекти с нова линия продукти, насочени най-вече към кучета със специални нужди.

2021 г.

За първи път оставяме следа и на Българския пазар, благодарение на Petmall.bg

newsletter-image