Изберете вашата държава и език
 

Хранителни добавки YUM PUPPY за правилното развитие на малките кученца

Арт. № YO00700
В наличност
3.50 от 5 2 оценки
Оцени този продукт
Подходящ и за подсилване на организма по време на бременността.
:
35 гр. 0.81 лв. / гр.
28.50 лв.
0.350 кг. 541.71 лв. / . кг.
189.60 лв.
0.00 лв.
1
Buy with 20% discount
Описание

Опаковки:

35 г = 70 равни лъжички

350 г = 700 равни лъжички

YUM PUPPY– за развитието на малките; за подсилване на организма по време на бременността (за кучета) Препоръчва се: за подпомагане на растежа и развитието на малките кученца; изграждане на стабилна храносмилателна система; изграждане на естествен имунитет; развитие на мозъка и очите. Действие: подобрява здравословното храносмилане и растежа; подпомага естествения имунитет; спомага развитието на мозъка и очите. Основни съставки: Опмега 3 DHA, бета глюкани; олигозагариди
YUM PUPPY е уникална комбинация от висококачествени съставки, които подпомагат растежа и развитието на малките кученца.

ОМЕГА 3 DHA
Тази омега 3 мастна киселина е важна за нормалното развитие на мозъка и   очите. Подобрява поведението и обучението на вашето куче. 

 

Бета глюкани

Бета глюканите помагат за поддържане на нормалното развитие на имунната

 система в храносмилателната система на кученцата.  

 

Олигозахариди


 Олигозахаридите представляват хранителен източник за полезните бактерии в   храносмилателната система на кученцата, като по този начин подпомагат нормалното развитие и растеж.

YUM PUPPY осигурява ключови съставки както за малките кученца до 1 годишна възраст, така и за майките.

YUM PUPPY е хранителна добавка за малки кученца и майки, специално разработена, за да подпомогне първата година от живота на малките кученца.

- Здравословно храносмилане и растеж.

- Силна имунната система.

- Развитие на мозъка очите.

 
 
 
 
 

ОСИГУРЕТЕ НАЙ-ДОБРИЯ СТАРТ В ЖИВОТА НА ВАШЕТО КУЧЕ

 

Първата година от живота на кученцето е критична за поставяне на основите на здравословното му бъдеще. Осигурявайки им добро начало, гарантирано те ще имат дълъг и здрав живот, през който ще могат да ви правят компания и да ви радват.

 

  • Мозъкът на кученцата расте по-бързо в ранните етапи от живота им, като достига 90% от размера си в зряла възраст до дванадесетия месец.

YUM PUPPY помага за осигуряването на високи нива на омега 3 DHA мастна киселина, която е много важна за развитието на мозъка и зрението.

 

  • DHA доказано подпомага обучението и развитието на кученцата и младите кучета , като така те могат да учат по-бързо.
     
  • Първите няколко месеца от живота на кученцето могат да бъдат трудни за неговата незряла храносмилателна система. Олигозахаридите в YUM PUPPY помагат за функционирането на храносмилателната система през първата година от живота му..

 

  • Стресът, предизвикан например от отбиване или свикване с нов дом, може да натовари допълнително имунната система на кученцето. YUM PUPPY осигурява ключови съставки, които да подпомогнат изграждането на здрава имунна система.

YUM PUPPY е лесен за употреба - просто го смесете с храната на вашето куче.


Състав: изсушени морски водорасли, мая, черен дроб на прах. Добавки: Допълваща храна (на кг): вит. Е 1350 мг. Аналитичен състав: протеин 15%, мазнини 50,5%, влакнини 0,4%, пепел 7,4%, DHA 17%, олиго захариди  12%, бета глюкани 5%. Дозировка: Погледнете опаковката.  Добавя се към храна. 

newsletter-image