Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано

Натурално лакомство от Райската градина - Zolux Eden - Дървени слайсове с пъщарнак, 30 гр.

5,0 от 5 1 оценки
Арт. № s_14684
Изчерпана наличност. Запишете се за уведомление
40 гр. (0.18 лв. / гр.)
Уведоми ме при наличност
7.30 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Разнообразете ежендевието на любимеца си с 100% натурални лакомства от екологично чисти райони!
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Промоцията важи до изчерпване на количествата.

Продуктите от серията Райска градина на Zolux, съчетават в себе си невероятния вкус от природата и богатото съдържание на витамини и минерали!

 

Натуралните билки са грижливо събрани от екологично чисти местности. След това се сушат и съхраняват внимателно, за да се запазят всички полезни вещества, вкус и естествен цят.

 

  • Сушени листа от глухарчета –  Те са изключително богати на фибри, които подпомагат по ествествен начин работата на храносмилателната система. Изключително богати на витамини B-1, B-2, B-5, B-6, B-12, C, E, и D. Богато съдържание на биотин за красива козина и кожа. Естествена грижа за уринарния тракт.

 

  • Листа от коприва -  Изключителен източник на естествени антиоксиданти, Високото съдържание на вит C допринася за силна имунна система и дори има положителен ефект срещу рака. Богато съдържание на незаменими аминокисели.

 

  • Листа и цветове Слез - Освен изключително вкусен, слезът помага за предотвратяване на стомашни проблеми и болки, чрез своето антибактериално и стягащо действие. Богатото съдържание на фибри също допринася за здрава чревна флора. Отразява се благоприятно и на уринарната система.

 

  • Листа на Малини - Нормализират метаболитните процеси в организма. Спомагат за нормалното функциониране на храносмилателната система. Изключително вкусни и ароматни.

 

Всяка от билките допринася с различни вещества за по-здравословното хранене на любимците ни. Те не са лекарства и не биха могли да излекуват проблем, без консултация с лекар. А също така, ако любимеца Ви няма проблеми, билките не биха допринесли за развитието на проблем. 

 

Подходящи са за зайци и гризачи от всяка възраст! 

 

Може да ги предлагате самостоятелно в купичка или да поръсвате върху сеното, за да го направите още по-апетитно. Сеното е най-важният елемент от диетата на зайците и винаги трябва да изяждат максимално количество от него!

 

Натурални лакомства от дърво и зеленчуци - за добро здраве и никаква скука!

Натуралните лакомства комбиниращи дърво и зеленчуци допринасят не само за по-добро храносмилате и по-голямо вкусово разнообразие, но и за предотвратяване на скука и нежеланото поведение предизвикано от нея. 

 

Натуралните клонки са отличен източник на фибри и позволяват дълго гризане, което е много полезно за поддържане на постоянно растящите зъби на зайците и гризачите!

Сушените зеленчуци като морков, пъщарнак и  цвекло изобилсват от витамини и минерали, освен неустоймият им вкус!

 

Подарете на любимеца си неустоим вкус и грижа от природата!

 

- без изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти;

- 100% натурални и екологично чисти продукти;

- гриза за здравето и щастието на любимеца Ви;

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка