Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано

Натурално лакомство от Райската градина - Zolux Eden - Дървени клонки за гризане с морков, 36гр

5,0 от 5 1 оценки
Арт. № s_14686
Изчерпана наличност. Запишете се за уведомление
36 гр. (0.21 лв. / гр.)
Уведоми ме при наличност
7.59 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Продуктите от серията Райска градина на Zolux, съчетават в себе си невероятния вкус от природата и богатото съдържание на витамини и минерали!   Натуралните билки са грижливо събран...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Продуктите от серията Райска градина на Zolux, съчетават в себе си невероятния вкус от природата и богатото съдържание на витамини и минерали!

 

Натуралните билки са грижливо събрани от екологично чисти местности. След това се сушат и съхраняват внимателно, за да се запазят всички полезни вещества, вкус и естествен цят.

 

  • Сушени листа от глухарчета –  Те са изключително богати на фибри, които подпомагат по ествествен начин работата на храносмилателната система. Изключително богати на витамини B-1, B-2, B-5, B-6, B-12, C, E, и D. Богато съдържание на биотин за красива козина и кожа. Естествена грижа за уринарния тракт.

 

  • Листа от коприва -  Изключителен източник на естествени антиоксиданти, Високото съдържание на вит C допринася за силна имунна система и дори има положителен ефект срещу рака. Богато съдържание на незаменими аминокисели.

 

  • Листа и цветове Слез - Освен изключително вкусен, слезът помага за предотвратяване на стомашни проблеми и болки, чрез своето антибактериално и стягащо действие. Богатото съдържание на фибри също допринася за здрава чревна флора. Отразява се благоприятно и на уринарната система.

 

  • Листа на Малини - Нормализират метаболитните процеси в организма. Спомагат за нормалното функциониране на храносмилателната система. Изключително вкусни и ароматни.

 

Всяка от билките допринася с различни вещества за по-здравословното хранене на любимците ни. Те не са лекарства и не биха могли да излекуват проблем, без консултация с лекар. А също така, ако любимеца Ви няма проблеми, билките не биха допринесли за развитието на проблем. 

 

Подходящи са за зайци и гризачи от всяка възраст! 

 

Може да ги предлагате самостоятелно в купичка или да поръсвате върху сеното, за да го направите още по-апетитно. Сеното е най-важният елемент от диетата на зайците и винаги трябва да изяждат максимално количество от него!

 

Натурални лакомства от дърво и зеленчуци - за добро здраве и никаква скука!

Натуралните лакомства комбиниращи дърво и зеленчуци допринасят не само за по-добро храносмилате и по-голямо вкусово разнообразие, но и за предотвратяване на скука и нежеланото поведение предизвикано от нея. 

 

Натуралните клонки са отличен източник на фибри и позволяват дълго гризане, което е много полезно за поддържане на постоянно растящите зъби на зайците и гризачите!

Сушените зеленчуци като морков, пъщарнак и  цвекло изобилсват от витамини и минерали, освен неустоймият им вкус!

 

Подарете на любимеца си неустоим вкус и грижа от природата!

 

- без изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти;

- 100% натурални и екологично чисти продукти;

- гриза за здравето и щастието на любимеца Ви;

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка