Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Padovan Wellness Paté for Small Birds Премиум пастет за дребни птици 600 гр

0,0 от 5 0 оценки
Арт. № PP00678
10.15 лв.
1 бр.
Добави
Пълноценна премиум хранителна добавка за канарчета, вълнисти папагали и финки 600 гр
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Жълта неоцветена яйчена храна, създадена в сътрудничество с университетски изследователи. Тази добавка се дава като допълнение на хранителната серия Wellness Mix, когато е необходимо да бъдат увеличени количествата протеини и минерали, като в периодите на линеене, размножаване или в моменти на повишен стрес за птиците Ви.

Състав: хлебни продукти, екстракт от зеленчуков протеин, семена, минерали, плодове (кайсия 3%), различни захари, яйца и яйчени продукти (изсушени яйца 3,5%), мляко и млечни продукти, масла и мазнини.

Аналитично съдържание: сурови протеини 17%, сурови влакнини 2,5%, сурови мазнини 6,5%, изгорени вещества 3,5%, влажност 7,5%, калций 1,2%, фосфор 0,5%.

Начин на употреба: В период на размножаване давайте ежедневно. В период на линеене давайте един или два пъти седмично. Добавката може да бъде размекната, когато е необходимо, с няколко капки вода, олио от семена или с настъргани плодове или зеленчуци.

Опаковка: 600 гр.

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка