Изберете вашата държава и език
 

Храна на гранули за различни малки риби в общ аквариум JBL NOVOGRANOCOLOR MINI REFILL 100мл.

Арт. № J3009700
4.00 от 5 1 оценки
Оцени този продукт
JBL NovoGranoColor mini е храна за различни малки рибки в общ аквариум, на гранули, спомагаща за подсилване на цветовете, 100мл.
7.45 лв.
1
Buy with 20% discount
Описание

Храната е с идеална големина за декоративни рибки с размери от 3 до 10см. Каротеноидите и високото съдържание на ненаситени мастни киселини благоприятстват за подсилването на цветовете на декоративните рибки.  С висококачествени суровини, каротеноиди и ненаситени мастни киселини, които усилват яркостта на оцветяването на всички аквариумни рибки. Храната е разработена така, че някои гранули плуват на повърхността, а други потъват като по този начин задоволяват изискванията на рибките от всички слоеве на водата. Балансираната комбинация от протеини, мазнини и въглехидрати, основни минерали и витамини спомагат за оптимален растеж и устойчивост към заболявания. Лесна е за усвояване, и не замърсява водата.

 

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
newsletter-image