Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Храна на гранули за различни малки риби в общ аквариум JBL NOVOGRANOCOLOR MINI REFILL 100мл.

3,5 от 5 2 оценки
Арт. № J3009700
9.20 лв.
1 бр.
Добави
JBL NovoGranoColor mini е храна за различни малки рибки в общ аквариум, на гранули, спомагаща за подсилване на цветовете, 100мл.
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Храната е с идеална големина за декоративни рибки с размери от 3 до 10см. Каротеноидите и високото съдържание на ненаситени мастни киселини благоприятстват за подсилването на цветовете на декоративните рибки.  С висококачествени суровини, каротеноиди и ненаситени мастни киселини, които усилват яркостта на оцветяването на всички аквариумни рибки. Храната е разработена така, че някои гранули плуват на повърхността, а други потъват като по този начин задоволяват изискванията на рибките от всички слоеве на водата. Балансираната комбинация от протеини, мазнини и въглехидрати, основни минерали и витамини спомагат за оптимален растеж и устойчивост към заболявания. Лесна е за усвояване, и не замърсява водата.

 

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка