Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
-30

Sera Koi All Seasons Probiotic - храна за Кои над 15 см с пробиотик 500 гр.

3,0 от 5 2 оценки
Арт. № 122045
Изчерпана наличност. Запишете се за уведомление
25.00 лв.
17.50 лв.
Ще ви уведомим по имейл, когато продуктът е наличен в сайта
Уведоми ме при наличност
С Bacillus subtilis за здрави, силни Кои
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

с Bacillus subtilis за здрави, силни Кои


Тази иновативна, специализирана храна е подходяща за хранене на Кои над 15 см през цялата година при температура на водата над 8°C. Освен функционалните природни съставки като МОЗ, бета глюкани, водорасли Haematococcus, Spirulina и т.н., които са стандарт за sera, ко-екструдираните гранули съдържат пробиотика Bacillus subtilis който стабилизира флората в храносмилателната система на рибите. Това подпомага тяхното здраве и подобрява усвояването на храната. Кои растат бързо и боледуват по-малко, също така се намалява замърсяването на водата.

Koi All Seasons Probiotic е още една от иновациите на sera в гамата от храни за Кои. Високия клас храни за Кои за първи път съдържат стабилизатора за стомашна флора Bacillus subtilis, който е одобрен за декоративни риби от Юни 2016 и е изрично препоръчан от EFSA (Европейският орган за безопасност на храните) за използване в храни за декоративни риби за подобряване на растежа и усвояването на храната.

Оптимизирането на усвояемостта на храната дълготрайно подпомага развитието и здравето на рибите. Подсилените риби боледуват по рядко. Освен това значително се намалява замърсяването на водата с ихтиотоксични субстанции и продукти, които подпомагат водораслите.

За да има дълготраен позитивен ефект, тази специална храна трябва да се дава вместо сезонната храна най-малко няколко пъти през годината за по една седмица (при температура на водата над 8°C). Разбира се тя е подходяща и като основна храна.

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка