Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
Ветеринарна аптека
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Екипът на Petmall осъзнава, че живеем в изключително забързано ежедневие и времето никога не ни стига. Нашата цел е максимално да Ви улесним и да спестим от Вашето време като доставим поръчката Ви до вратата на посочен от Вас адрес, в максимално кратък срок. 

Доставките от нашия Зоо магазин се извършват чрез куриер,  a плащането  има възможност да се направи чрез наложен платеж при доставка или с карта. При плащане с карта, Petmall няма достъп до Вашите данни и те са напълно защитено от банковата система на Борика. 

Всички поръчки със стойност над 79лв се доставят безплатно до посочен от Вас адрес. 

Поръчки на стойност до 79лв  се заплащат спрямо избора на куриер. За куриер Sameday допълнително 5.90лв, за куриер SPEEDY 6.90лв.  При избор  плащане с Наложен Платеж се начислява 0.99лв такса.  При избор плащане с карта не се начислява такса. 

Опция Вземи от Магазин :  При избор вземи от магазин, нашите клиенти получават допълнителна отстъпка от 5% на всички продукти от дадена поръчка. В онлайн магазина има над 10 000 активни продукита и не всеки от тях е наличен в магазина. В тази връзка,  с всеки клиент направил поръчка за взимане от магазин, ще се свърже наш оператор, за да бъде уведомен, когато поръчката му се обработва. При наличие на всички поръчани продукти в магазина, клиентът отново ще бъде уведомен. От момента на потвърждаване от страна на клиента, че ще дойда да си вземе направената поръчка тя ще се пази за срок от 7 дни. Ако до 7 дни от датата на потвърждение за взимане от страна на клиента, той не вземе своята поръчка, тя се анулира автоматично.

autoship-image

Абонамент регулярна доставка

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас.