Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
Ветеринарна аптека
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Суха храна за котки Royal Canin KITTEN STERILISED

Арт. № s_79
2 кг. (34.00 лв. / кг.)
67.99 лв.
0.400 кг. (39.98 лв. / . кг.)
15.99 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Royal Canin Kitten Sterilised суха храна за кастрирани малки котенца на възраст от 6 до 12 месеца, съобразеното съдържание на мазнини в храната помага да се избегне прекомерното наддаване на теглото.
Още информация
5
Василена Стоянова
Нашата котка яде само от тази храна и се надяваме че е с високо качество
Всички мения
Информация за продукта

Има разлика между храненето при кастрирано коте, и при такова преди кастрация. Котките инстинктивно изяждат толкова, от колкото имат нужда, и по този начин поддържат естествените си сили. Но кастрираните котета губят естествения си инстинкт за регуллиране на храненето, и много от тях изяждат повече, откоклото имат нужда. Това не само води до покачване на теглото им, но и до стомашен дисбаланс и различни възпаления. Именно по тази причина Royal Canin създадоха продукта Kitten Sterilised, в когото мазнините са умерено количество, а хранителните вещества богати на витамини и минерали спомагат за пълноценното израстване на котето.

Състав:

птичи протеини (сушени), лигноцелулоза, ориз, изолат от растителни протеини, царевица, царевичен глутен, животински мазнини, животински протеини (хидролизирани), цвеклова каша, минерални вещества, соево масло, дрожди, рибено масло, семена и люспи от псилиум, фрукто-олигозахариди, хидролизирана мая (източник на мано-олигозахариди), екстракт от невен (източник на лутеин).
*L.I.P.: подбрани протеини с много висока усвояемост.

възраст на котката тегло на котката количество храна в грам/на ден
6-7 месеци 2,4-3,8 кг 70-98 г
8-9 месеци 2,6-4,8 кг 70-96 г
10-11 месеци 2,9-5 кг 68-83 г
12 месеци 2,9- 5 кг 68-96 г

Посочените количества храна са само ориентировъчни. Количеството храна трябва да се съобрази с хранителните потребности на котката. Възрастта, двигателната активност и обстановката са специфичните признаци, които също трябва да се вземат под внимание.
Ако теглото на Вашата котка надвишава нормалното, то е необходимо да намалите дневното количество храна.
Осигурете на разположение достатъчно количество вода за пиене.

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
autoship-image

Абонамент регулярна доставка

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас.