Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Пастет за малки кученца VON FEINSTEN JUNIOR с птиче и пуешки сърца 150 гр.

5,0 от 5 1 оценки
Арт. № 090401
В наличност
2.99 лв.
1 бр.
Добави
Специално разработена формула, която съответства с на хранителните нужди на млади, растящи кучета над 35 дни.
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Линия Vom Feinsten - пастет за малки и растящи кученца ( над 35 дни ) Произведено в Германия от Animonda GmbH. Деликатесни пастети за кучета от подбрано месо. Специално подбрани съставки за здравето на вашето кученце.

Правилната диетата е от ключово значение за отглеждането на едно кучеце - тя формира основата на здравословен живот. Animonda vom Feinsten Junior отговаря на хранителните изисквания на отглеждащите кучета на възраст над 35 дни като им осигурява повече енергия, минерали и витамини за идеален старт в живота. Рецептата не съдържа добавени зърна или соя, което прави храната лесно смилаема. Дори кучета с чувствителност към различни храни ще се чувстват добре хранейки се с този пастет

Animonda von Feinsten Junior осигурява на вашето кученце най-подходящите Съставки: висококачествени протеини, които са лесни за смилане. Не се използват изкуствени оцветители или консерванти при производството на кучешка храна за млади животни на Animonda vom Feinsten.

Основни предимства:
- Пълноценна  храна за кучета на възраст над 35 дни
- Подходяща рецепта за нуждите на Вашето кученце
- Подходящ за кучета с чувствителност към храната
- Без зърно или соя: за лесна смилаемост
- Само месо: осигурява висококачествени животински протеини
- Балансиран и холистичен
- Няма изкуствени добавки или консерванти

Препоръчително Хранене: 

Килограми на кученцето 1-3 Месеца 4-5 Месеца 6-12 Месеца
1-2.5 кг. 80-150 гр. 170-185 гр. 210 гр.
5-10 кг. 200-560 гр. 200-560 гр. 505-830 гр.

 

Animonda – Голямото име на деликатесна храна за домашни любимци

 

 

За много хора домашните любимци са част от семейството със статус на най добър приятел. В продължение на три поколения компанията “Stockmeyer Verwaltung AG” израснала до един от водещите немски производители на висококачествено месо и месни деликатеси за хора. Част от този концерн е и Animonda GmbH., която има за цел благополучието на нашите домашни любимци, като насочва своите проучвания, производство и маркетинг към висококачествените храни за котки и кучета.

Продуктът е специално създаден от любители на животните, за които качеството на живот и добруването на домашните любимци е от изключително значение. За това те са създали продукт, с който да осигурят на своите любимци качественото хранене, като част от качественото съществуване.

Жизненост и здраве от купата за хранене

Всички продукти са създадени в съответствие със най новите научни открития засягащи здравето и чувствителността на животните: натурални свежи и абсолютно без никакви неразрешени оцветители и оцветители. Подбраните свежи съставки се подготвят толкова внимателно, че техните жизнени съставки остават почти непроменени. Гарантираме,че надписът върху опаковката наистина описва съдържанието. В разнообразната и добре балансирана програма на хранене на Animonda продуктите са формулирани, за да отговарят на специфичните изисквания на животните: възраст, тегло, активност, както и специални изисквания или обстоятелства като алергии, непоносимости или метаболични проблеми. Освен това сме развили и специални диети за домашни животни, страдащи от специфични проблеми.

Експерти в хранат за домашни любимци: опит и качество всеки ден

Процесът на производство е сертифициран съгласно стандарт за качество ISO 9001. Постоянно е под вътрешен и външен контрол и подлежи на внимателно научно наблюдение. В развитието на продуктите ветеринарите и експертите по хранене в Animonda си взаимодействат с водещи немски и европейски университети. Също така голям принос имат и развъдниците, и любителите на домашни животни, както и широкото ноухау в производството на хранителни продукти.

 

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас.