Изберете вашата държава и език
 

Versele Laga Cuni Sensitive Complete - храна за зайци с намалена физическа активност 500гр.

Арт. № VS461310
В наличност
5.00 от 5 1 оценки
Оцени този продукт
пълноценна храна с тимoтейка и червени боровинки, премахваща селективното хранене, подходяща за зайци склонни към напълняване, дългокосмести зайци, кастрирани или такива с чуствителна храносмилателна и уринарна система
9.00 лв.
1
Buy with 20% discount
Описание

Пълноценна храна изградена от еднородни пелети, което предотвратява селективното хранене. Хранейки с еднородни пелети по дадената дажба, може да сте сигурни, че зайчето Ви получава всички необходими витамини и минерали. 

Пелетите са изградени на базата на сено от тимотейка, което осигурява високо съдържание на фибри, които подпомагат правилното пилене на зъбите, поддържат отлична перисталтика и помагат за изхвърлянето на погълнатите косми. Добавените червени боровинки в комбинация с оптималните нива на калций, подпомагат уринарният тракт и бъбреците, предотвратяват образуването на камъни и песъчинки. Лененото семе се грижи за отличния вид на кожата и козината. Добавената юка подпомага ставите и сухожилията. 

БЕЗ зърно, което предотвратява трубането на наднорме тегло!

Храната е разработена съвместно ветеринарни лекари, подходяща е за зайчета над 6 месеца с намалена физическа активност, зайчета нуждаещи се от намаляне на теглото, кастрирани зайци или такива с чуствителна храносмилателна и уринарна система, както и за дългокосмести.

Съдържание: тимотейка, трева и билки 6%, червени боровинки 5%, екстракти от растителен протеин, ленено семе 2%, минерали, невен, юка. 

Аналитичен състав: сурови фибри 20%, протеин 13%, мазнини 2,5%, сурова пепел 7%, калций 0,6%, фосфор 0,5%

Дневната дажба зависи от размера на заека, за дребни породи 40гр дневно, за зайчета над 2кг 70гр дневно. Не забравяйте да осигурите постоянен достъп до качествено сено и прясна вода. 

newsletter-image