Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано
Промо

Планинско сено Little One с естествен зелен цвят, богато на фибри

5,0 от 5 1 оценки
Арт. № s_15569
В наличност
1 кг. (9.52 лв. / кг.)
11.90 лв. 9.52 лв.
0.00 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Ароматно планинско сено с ествествен зелен цвят, богато на фибри. Голямо разнообразие от треви и билки от еко райони в Германия, вниматено събрани и изсушени под естествените слънчеви лъчи...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Ароматно планинско сено с ествествен зелен цвят, богато на фибри.

Голямо разнообразие от треви и билки от еко райони в Германия, вниматено събрани и изсушени под естествените слънчеви лъчи, което запазва ествествения аромат, цвят и качества на тревите. 

Съдържа различни по дължина и текстура треви, различните фибри допринасят за правилното изпиляване на зъбите на зайците и гризачите и за правилното функциониране на храносмилателната система. 

Сеното е основна съставка в менюто на зайци и гризачи! То е изкючително важно за нормалното функциониране на храносмилателната система, правилното усвояване на хранителните вечества и премахването на погълнатите косми при почистване. 

То е ествествена част от живота на тези животни и за част от тях освен за храна служи и като обогатяване на средата, позволявайки им да копаят тунели и бърлоги.

 

   

 

LITTLE ONE

са немски продукти за гризачи и малки животни от най-високо качество. Марката напълно покрива всички нужди за правилна грижа за всички видове гризачи. Всяка рецепта е научно обоснована и съобразена със специфичните нужди на всяко животно. Продуктите са обогатени с активни съставки, за да се осигурят най-добрите здраве и кондиция на Вашите малки приятели.

 

Сладък! Любопитен! Характерен!

Какво ви идва на ум първо, когато помислите за морско свинче, заек, хамстер или друг малък домашен любимец? Сладък, любопитен, характерен. Точно такава е и марка Little One.
Като отражение на личността на малкия домашен любимец, Little One знае най-добре какво е необходимо за здравословния, активен и щастлив живот на малките ни домашни любимци.
Дългогодишният опит в индустрията за домашни любимци позволява на Little One да разполага с оптимален асортимент от най-популярните продукти. Сега гамата включва повече от 70 продукта, които осигуряват на домашните любимци не само всичко необходимо за поддържане на добро здраве, но и за насърчаване на тяхната симпатична личност, игрив характер и желание да изследват света около тях.

Собствениците на домашни любимци се доверяват на качеството и надеждността на марката Little One, което се потвърждава от бързо нарастващото търсене на продуктите на марката. Little One ценят тази репутация и са продължават да разработват и произвеждат продукти с най-високо качество - обичани от домашните любимци и доверени от собствениците.

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка