Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Спечели 1 тон храна за домашни любимци
Спечели 1 тон храна за домашни любимци
16.10.2020

Правила за провеждане и участие в промоционална кампания

„Спечели един тон храна за домашния/те любимец/и“ на Petmall.bg

 

1. Общи данни и Организатор на Кампанията

1.1.         Промоционалната Кампания (по-долу за краткост само “Кампанията”) се организира от Пет Мол ООД  ЕИК 203817059 със седалище и адрес на управление: София Никола Вапцаров наричано по-долу за краткост „Организатор".

1.2.         Кампанията се организира с рекламна цел – за популяризиране на физическите и онлайн магазини на Организатора.

1.3.         Настоящите правила за провеждане и участие в промоционална Кампания с една голяма награда от Petmall.bg са задължителни за всички участници в Кампанията и за Организатора.

1.4.         Настоящите правила за провеждане и участие в промоционална Кампания с една голяма награда от Petmall.bg се оповестяват публично и ще бъдат достъпни за целия период на Кампанията на следния интернет адрес: https://petmall.bg/news/specheli-1-ton-hrana-za-domashnli-lubimci Организаторът си запазва правото едностранно да изменя и допълва правилата, като обявява този факт, заедно с направените изменения и допълнения, публично на посочения по-гoре интернет адрес.

1.5.         За въпроси и информация относно Кампанията може да бъде получена на следния телефон на Организатора: 0700 19 5 19 всеки работен ден от 9.00ч. до 17.30ч. (на цената на един градски разговор съобразно тарифния план на абоната).

 

2. Период и място на провеждане на промоционалната Кампания

2.1. Кампанията се провежда в периода от 19.10.2020 г.  до  22.11.2020г.

2.2. Кампанията се провежда на територията на Република България

2.3. Кампaнията е обвързана с покупка на продукти  от един от физическите магазини, както и оналайн магазина на Организатора, описани по-долу в т.4.1. на стойност не по-малка от 35 тридесет и пет лева.

 

3. Право на участие

3.1. Право на участие в Кампанията има всяко дееспособно физическо лице, което към датата на провеждане на Кампанията е навършило 18 години и което пребивава на територията на Република България (по-долу за краткост само “Участник”).

3.2. В Кампанията нямат право да участват управители и служители на Организатора и негови дъщерни дружества или други лица, обвързани професионално с организацията на Кампанията, както и членове на техните семейства.

3.3. Всяко лице /участник има право на неограничен брой участия в Кампанията, но може да получи само една награда.

 

4. Обхват на Кампанията и механизъм за регистрация за участие

 4.1. В Кампанията може да се включи всеки Участник, закупил продукти на стойност не по-малка от 35 лв (тридесет и пет)лв. от един от следните магазини на Организатора:

 

Наименование на магазина

Адрес“

Магазин „Парк Заимов“

Адрес: София,  бул. Янко Сакъзов 24

Магазин „Южен парк“

Адрес: София, кв. Стрелбище, ул. Петко Тодоров 4А

Магазин „Витоша 96“

Адрес: София,  бул. Витоша 96

Магазин „Раковска 68“

Адрес: София,  улица Г.С. Раковски 68

Магазин „Кауфланд – Малинова долина“

Адрес: Coфия, ул. Проф. д-р Ив. Странски 20

Магазин „Младост“

София, ЖК Младост 3, ул. Д-р Атанас Москов, бл. 319 - 20 метра от Метростанцията "Акад. Александър Теодоров Балан"

Електронен магазин

www.petmall.bg

 

4.2. Участието в Кампанията е обвързано с покупка на продукти в един от посочените по-горе в т.4.1. магазини, на обща стойност най-малко 35лв (тридесет и пет лева лева) с ДДС за една покупка, посочена в една фактура/касова бележка.  

4.3. През целия срок на Промоцията във всеки един от посочените в точка 4.1. физически магазини на Организатора, ще бъде разположена специална промоционална кутия, наречена „Кутията 1000 килограма“. За да участва в Играта, участникът трябва:

(1) да закупи продукти на стойност не по-малко от 35 лева от един от магазините посочени в т.4.1;

(2) да напише име, фамилия и телефонен номер на касовата бележка*

(3) да пъхне касовата бележка в кутия **

*за да е успешно участието, в една касова бележка трябва да има закупени продукти на стойност не по-малка от 35 лева.

**кутиите ще бъдат позиционирани в близост до касите. За точните им местоположения, клиентите ще бъдат информирани от служетилите в магазините.

4.4. При покупка през електронния магазин на Petmall.bg, за да участва в играта Участникът трябва:

(1) Да си направил профил или да влезе във вече наличен.

(2) След направата на покупка на стойност не по-малка от  35 лв тридесет и пет лева, да отбележи изрично с коментар към поръчката покупка участие за награда  1000 кг. Храна“
(3) Само поръчките направени през срока на промоцията се счита за валидна регистрация. 

4.5. С попълването на касовата бележка и регистрацията си за участие участникът следва изрично да заяви, че приема настоящите правила, както и да даде съгласие за обработване на личните му данни за целите на Кампанията. При спазване на условията за регистриране за участие, участникът се включва за участие в Промоционалната кампания и в тегленията на наградите.

4.6. С регистрацията за участие в Кампанията участникът се включват в теглене за наградата, описана в  т. 5.1. по-долу.

 

5. Награди и определяне на печеливши участници

5.1.         В Кампанията се подарява една награда от 1 (един) тон – 1000 килограма храна за домашни любимци с марка Brokaton.

5.2.         Наградата е лична и не може да се прехвърля на трето лице.

5.3.         Не се допуска наградата да бъде заменяна с нейната парична равностойност и победителят не може да получи пари.

5.4.         Наградата може да се вземе  за 12 или 24 месеца по избор на победителя.

5.5.         Наградата ще бъде изтеглена чрез едно теглене, на случаен принцип, чрез томбола, проведена в офиса на Организатора от тричленна комисия. Томболата ще се тегли автоматично, чрез приложението www.randompicker.com, където ще бъде геренерирана информация за всички участици в съответния период и при настискане на бутон Стоп, ще бъде излъчван победител:

 

·       Тегленето ще се проведе на 24.11.2020г. между всички Участници, регистрирали се с поне едно участие в периода от 19.10.2020г. 00:00 ч. до 22.11.2020 г., 23:59 ч. вкл.;
 

5.6.         Оповестяването ще се извърши чрез посочване на имената и последните четири цифри на  мобилният телефонен номер на победителя на Facebook страницата на Организатова: www.facebook.com/petmallbg

5.9. В срок до 5 (пет) работни дни, след датата на провеждане на тегленето, Организаторът ще уведоми спечелилият участник за спечелената награда и чрез обаждане на посочения от участника телефонен номер. Печелившият участник следва да предостави на Организатора адрес в Република България, на който да бъде доставена спечелената от съответния участник награда, както и да уточни как иска да получи наградата си спрямо т.5.4. от настоящия документ.

5.10. Името на печелившият участник ще се съхранява в офиса на Организатора на адрес Никола Вапцаров.

 

6. Получаване на награди

6.1.  Наградите ще бъдат доставяни за сметка на Организатора с куриер до печелившият участник на посочен от него адрес в Република България в зависимост от избраният от него период на разпределяне, спрямо т.5.4. или ще може да ги получава през магазините на ПЕТ МОЛ ООД.

6.2. В случай че печеливш участник не потърси наградата си в срок до 3 (три) месеца от момента на обявяването му на сайта на Организатора, наградата се губи и Организаторът не е длъжен да я предоставя.

6.3. Наградата не може да бъде заменяна за пари в брой или друга награда, вещ или услуга.

6.4. При получаване на награда печелившият участник трябва да предостави на куриера документ удостоверяващ самоличността му. Куриерът сверява имената предоставени му от Организатора и предава наградата на печелившия участник след като се увери, че има идентичност на данните.

6.5. Награта се получава срещу легитимация с документ за самоличност и срещу попълнен и подписан от печелившия приемо-предавателен протокол за получаване на награда.

6.6. Организаторът може да поиска направата на снимки и/ или видеозаписи на печеливш участник и/или негов придружител във връзка със спечелена награда (по време на получаване на наградата, по време на използване на наградата или др.), които да бъдат използвани в маркетингови активности на Организатора и популяризиране на Кампанията. Снимките и/ или видеозаписите ще се използват на сайта на Организатора и/или в социалните мрежи (Фейсбук, Инстаграм и т.н.).

 

7. Допълнителни условия

7.1.  Организаторът не носи отговорност за непълни или неточно предоставени (грешни) данни от участник, както и при невъзможност за регистрация и участие в Кампанията поради настъпване на извънредни обстоятелства, като: случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в локалната мрежа или глобалната мрежа на Интернет, услуги на свързаност, предоставяни от трети лица, както и всякакви други услуги извън контрола на Организатора.

7.2. Организаторът не носи отговорност за загуба на съхранявана информация поради извънредни и непредвидими обстоятелства или системни сривове или поява на технически проблеми, свързани с регистрацията/участието в Kампаниятa.

7.3. При възникване на технически проблеми в интернет страницата https://petmall.bg/news/specheli-1-ton-hrana-za-domashnli-lubimci обявяването на печелившите участници ще се извърши след окончателното отстраняване на техническите проблеми. Организаторът не носи отговорност, ако печеливш участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването на награда и/или не е потвърдил желанието си да получи наградата в срок.

7.4. Забранени са всякакви манипулации, опити за манипулации и използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации „автоматично“ и други подобни злоупотреби. Всеки участник, който се опита да наруши или наруши официалните правила на Кампанията ще бъде дисквалифициран от Организатора. За нарушение се смятат действия като: а) получаване на повече от една регистрация с една фактура/касова бележка от различни лица; б) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното лице в Кампанията; в) всяко друго действие, което променя механизма за участие в Кампанията или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите официални правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит за нарушаване или реално нарушение на настоящите официални правила.

7.5. Организаторът не носи отговорност за евентуални вреди, причинени от наградите. В случаите на извънредни (форс мажорни) обстоятелства, Организаторът запазва правото си да прекрати Кампанията.

7.6. С извършването на регистрация съгласно т.4 по-горе, всеки участник се счита уведомен и запознат с настоящите официални правила на Кампанията и се съгласява с тях.

7.7. Всеки участник в Кампанията поема изцяло на своя отговорност всички разходи и данъчни задължения по Законa за данъците върху доходите на физическите лица, в т.ч. декларирането и плащането на данък, които са възникнали или биха могли да възникнат поради участието му в Кампанията.

 

8. Уведомление относно личните данни

8.1. Защита на личните данни

8.1.1. Организаторът на Кампанията се задължава да защитава, използва, обработва и съхранява получените лични данни в съответствие с разпоредбите на приложимото българско и европейско законодателство в областта.

8.1.2. Включвайки се в Кампанията чрез регистрация за участие, участниците се съгласяват доброволно да предоставят свои лични данни на Организатора –Пет Мол ООД  

8.1.3. Личните данни, които ще се събират от Организатора във връзка с участие в Кампания са следните: име, фамилия и телефон на участниците, три имена на печелившият и адрес за доставка на територията на Република България за печелившия участник.

8.1.4. Всеки участник предоставя на необходимите за участие в Кампанията лични данни и се съгласява тези данни да бъдат събрани, съхранявани, обработвани и използвани за:

- Администриране на промоционалната кампания;

- Идентификация на печелившите и осъществяване на контакт с тях, с цел получаване на наградата.

8.1.5. Организаторът има право да предоставя лични данни на участниците и когато предоставянето им е задължително по силата на закон или друг нормативен акт.

8.1.6. С участието си в Кампанията и приемането на настоящите правила участникът декларира изрично, че:

- предоставя свои собствени лични данни;

- е запознат с целите и с условията на обработване на личните му данни и предоставя доброволно своите лични данни. В случай че даден участник не желае Организаторът да има достъп до личните му данни, това лице не следва да се регистрира за участие в Кампанията;

- изразява изричното си, доброволно и информирано съгласие личните му данни да бъдат обработвани от Организатора за целите и съобразно правилата, посочени в същите;

8.1.7.  Организаторът предприема необходимите технически и организационни мерки, за да защити данните от случайно или незаконно унищожаване, или от случайна загуба, от неправомерен достъп, изменение или разпространение, както и от други незаконни форми на обработване.

8.1.8.  Организаторът ще обработва личните данни за следните срокове и съответно унищожава след края на този период, а именно за целите на идентификация на печелившите – 5 год., считано от първи януари на годината, следваща годината на промоционалната Кампания.

8.1.9. Личните данни на участниците, които са участвали, но не са спечелили, се унищожават в срок до 30 (тридесет) дни след края на Кампанията.

8.1.10. В срок до 5 (пет) работни дни, считано от датата на получаване на наградата от спечелилият, публикацията, оповестяваща Кампанията, ще бъде премахната.

8.1.11. Всяко физическо лице – субект на лични данни, събрани при провеждане на промоционалната Кампания на Организатора, има право на:

- информация за процесите на обработка;

-  достъп до обработваните лични данни;

- преносимост на личните данни;

- коригиране на неточни данни;

- ограничаване на обработването;

- възражение за обработването пред Организатора, КЗЛД или компетентния съд;

- изтриване на личните му данни (право да бъдеш забравен).

8.1.12. В случай че спечелил наградата участник откаже да предостави необходимите данни за получаване на спечелена награда или откаже да декларира с подписите си получаването на информацията и данните, съдържащи се в документите, съпътстващи предаването на наградата, Организаторът има право да откаже предоставянето на съответната спечелена награда, както и да я предостави на друг участник в Кампанията.

 

9. Прекратяване на Кампанията

9.1. Кампанията може да бъде прекратена преди изтичане на обявения период при появата на събитие, представляващо непреодолима сила, съгласно действащото законодателство, в резултат на което Организаторът, по независещи от него причини, не може да продължи провеждане на Кампанията. Организаторът си запазва и неотменимото право да прекрати Кампанията по всяко време, като обяви това на следният адрес: https://petmall.bg/news/specheli-1-ton-hrana-za-domashnli-lubimci

 

 

Настоящите правила са приети и публикувани от Организатора на 19.10.2020г.  

 

Правила

Още публикации
Храна Platinum! Платинен стандарт в храните за домашни любимци!
01.04.2024
Храна Platinum! Платинен стандарт в храните за домашни любимци!
Всички ние знаем колко важна е висококачествената храна за домашни любимци за тяхното здраве. Когато става въпрос за хранене на нашите домашни любимци, няма компромиси. Platinum се отличава с ИНОВАТИВ...
Взимане от магазин с ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА!
20.10.2023
Взимане от магазин с ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА!
Знаете ли, че при всяка направена от вас поръчка, която идвате да вземете лично в един от ТРИНАДЕСЕТТЕ ни физически магазини в София, получавате ЦЕЛИ 5% допълнително от крайната сума? Ето и как став...
НОВО КУЧЕ У ДОМА! ПОДАРЪК за здравословен старт
16.01.2023
НОВО КУЧЕ У ДОМА! ПОДАРЪК за здравословен старт
Petmall.bg е верен приятел на Вас и Вашият домашен любимец от първия ден заедно! Кученцето ви си е намерило ЧОВЕКА, а вие своят НАЙ-ДОБЪР приятел!        За да отпразн...
Регулярна доставка
19.05.2022
Регулярна доставка
„О, не! Забравих да взема храна за кучето!” Случва ли ви се да забравите покрай всички задачи да вземете храна за домашния любимец или да установите, че пакета с храната е празен, а не ст...
autoship-image

Абонамент регулярна доставка