Изберете вашата държава и език
 

Терариум EXPLORA 50 BLACK 60л.

Арт. № 62550017
5.00 от 5 4 оценки
Оцени този продукт
Стъклен терариум с нова усъвършенствана система за вентилация и плъзгаща се врата, с размери: дължина - 52см. ширина - 27см. височина - 41см. обем - 60л.
242.50 лв.
1
Buy with 20% discount
Описание

Стъклен терариум със специални отвори с размер под 3мм за максимална сигурност и добра циркулация на въздуха, с иновативна вентилационна система: въздух прониква както от предните решетки, така и от основата на терариума, след което се насочва към специалните отвори в горната част. Основата е разположена върху леко издигнати крачета, което позволява да бъде добре отделена от опорната повърхност. Разполага и със система за сигурно заключване с метален ключ, и също така позволява и аранжировки с вода до максимум 7-11см, благодарение на предпазната рамка, която гарантира водоустойчивост и позволява да се постави и пясъчен субстрат на дъното. Терариумът е масивен и устойчив, с дебелина на стъклото от 6 или 4 мм, и има плъзгащи се врати с практична дръжка за лесно отваряне. 

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
newsletter-image