Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Екипът ни изключително много цени лоялните клиенти  и  в  тази връзка разработихме специална програма,  от която  всеки от Вас може да се възползва. 

Балансираното хранене е една от най-важните стъпки към  здравословен живот на домашните любимци.

Всеки регистриран потребител в Petmall.bg  автоматично влиза в базата ни данни и започва да създава  история на своите поръчки.  Колкото повече пазарувате, толкова повече отстъпки получавате!

При натрупани поръчки на обща стойност над 500лв. -  отстъпка в размер на 5%.

При натрупани поръчки на обща стойност над 1000 лв. - отстъпка в размер на 7%.

При натрупани поръчки на обща стойност над 1500лв. – отстъпка в размер на 9% .

При натрупани поръчки на обща стойност над 4000лв. – отстъпка в размер на 12%.

За да ползвате преференциалните условия, е необходимо  да поръчвате през Вашия индивидуално, регистриран профил. Отстъпките се получават само на артикули, които не са в намаление. Ако добавите във Вашата количка продукти, които са в промоция и също така, стоки, които не са в намаление, ще получите отстъпката само на продуктите, които не са в промоция.

*Вашият оборот се натрупва на всички продукти,  дори и на тези, които са в промоция. Оборотът Ви се натрупва и ако пазарувате само стока в намаление.

*Кампании с промо кодове за %  намаление, отстъпките за лоялни клиенти, не се натрупват с тази от промо кода. Важи единствено отстъпката от промо кода. 

Вие ще виждате индивидуалните Ви отстъпки на ниво количка,  след  като  вече сте ги добавили.

Програма Карти за лоялни клиенти във физическите Магазини

Попитайте за лоялна карта за отстъпка във всеки един от нашите физически магазин. Всеки наш клиент може да получи специалната ни карта за отстъпка във физическите ни магазини. С нея освен, че получавате отстъпка на база оборот във всеки наш магазин, получавате и допълнителна отстъпка, както и безплатен преглед на вашия домашен любимец в нашите партньорски клиники. Вземете своята лоялна карта и станете част от голямото семейство на Petmall. 

Petmall.bg

Защото те ни правят по-добри! 

autoship-image

Абонамент регулярна доставка

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас.