Изберете вашата държава и език
 

Условия за ползване

При използването на нашият уеб сайт,  Вие се съгласявате с нашите условия за ползване. Моля, запознайте се като ги прочетете внимателно. "ПЕТ МОЛ" ООД, като създател и собственик на този интернет сайт ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Web сайт (наричан по-долу "Сайт") само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. "ПЕТ МОЛ" ООД, гр. София, бул. „Никола Й. Вапцаров” № 51А, ет.2, МОЛ: Никола Нинов, ЕИК: 203817059, ДДС: BG 203817059

Всяка поръчка в Petmall  има силата на  договор за покупко-продажба. Нашето задължение е до момента на доставка. Всеки потребител е длъжен да остави своите данни,  които се съхраняват в специално създаден за целта панел. Ще изпратим подробна информация за Вашата поръчка на предоставения от Вас e-mail. 

Стоки за продажба
Всички обявени цени на стоките за продажба са с включено ДДС.  Petmall има право да променя цените по всяко време, без да уведомява за това клиента.  Потребителят заплаща актуалната цена към момента на поръчване на стоката. 

Право на връщане на поръчаната стока 
Спрямо чл.55 от ЗЗП  всеки потребител има право да върне стоката  в срок от 14 дни от датата на получаване на поръчка. За целта първо трябва да ни уведомите и задължително да съхраните както получената стока в търговския вид, в който Ви е била доставена, така и прилежащите към нея документи. При възникнало нарушение  на целостта на получената стока, моля, обърнете се към куриера, за да получите протокол за увредена пратка. 

Връщайки закупената от Вас стока, Вие прекратявате  договора за покупко-продажба. След като върнатата стока пристигне при нас, Вие ще получите обратно пари си. Транспортните разходи за  връщане на стоката са за сметка на потребителя. 

Плащания
Имате възможност да заплатите своята поръчка  при приемана на доставка на куриера в брой или с карта, чрез  банковата система на Борика.  В случай, че изберете да платите с карта, Вашите данни са напълно защитени и нашият сайт, няма достъп до тях. Това са уредени взаимоотношения между Вас и банка, с която оперираме. 

Конфиденциалност
Ние събираме лични  Ви данни с цел да предоставим най-добрата услуга за Вас.
За нас конфиденциалността е от изключително голяма значение. Вашите данни  няма да бъдат предоставени на трети лица и Вашето доверие се цени от всеки наш служител.

Условия Игра томбола за LED Телевизор 

Официални правила

1. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

1.1. Томболата на Petmall.bg  (наричана по-долу „Играта“) се организира от "ПЕТ МОЛ" ООД, на територията на република България („Организатор“).

1.2.Официалните правила на Играта се оповестяват публично и ще бъдат достъпни за целия период на Играта на Facebook страницата: https://www.facebook.com/petmallbg, както и на www.petmall.bg.

1.3.Организаторът си запазва правото да допълва и променя Официалните правила, като промените влизат в сила от момента на тяхното публикуване във Facebook страницата https://www.facebook.com/petmallbg, както и на www.petmall.bg.

1.4.Изпълнител на Играта е  "ПЕТ МОЛ" ООД , ЕИК: 203817059, със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. „Никола Й. Вапцаров” № 51А, ет.2 („Изпълнител“).

1.5. Участвайки в тази Игра, участниците приемат да се ангажират с тези Официални Правила и да спазват техните условия.

2. ТЕРИТОРИЯ И ПЕРИОД НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА

2.1. Играта се организира и провежда на територията на Република България.

2.2. Играта стартира на 07.02.2019г. г., 12:00 часа и ще продължи до 07.03.2019г, 23:59 часа (българско време).

3. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

3.1. На 07.02.2019 г. на стената на страницата на Petmal във Facebook ще бъде публикувана публикация под формата на игра с условие: 

newsletter-image