Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

При използването на нашият уеб сайт,  Вие се съгласявате с нашите условия за ползване. Моля, запознайте се като ги прочетете внимателно. "ПЕТ МОЛ" ООД, като създател и собственик на този интернет сайт ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Web сайт (наричан по-долу "Сайт") само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. "ПЕТ МОЛ" ООД, гр. София, бул. „Никола Й. Вапцаров” № 51А, ет.2, МОЛ: Никола Нинов, ЕИК: 203817059, ДДС: BG 203817059

Всяка поръчка в Petmall  има силата на  договор за покупко-продажба. Нашето задължение е до момента на доставка. Всеки потребител е длъжен да остави своите данни,  които се съхраняват в специално създаден за целта панел. Ще изпратим подробна информация за Вашата поръчка на предоставения от Вас e-mail. 

Стоки за продажба
Всички обявени цени на стоките за продажба са с включено ДДС.  Petmall има право да променя цените по всяко време, без да уведомява за това клиента.  Потребителят заплаща актуалната цена към момента на поръчване на стоката. 

Право на връщане на поръчаната стока 
Спрямо чл.55 от ЗЗП  всеки потребител има право да върне стоката  в срок от 14 дни от датата на получаване на поръчка. За целта първо трябва да ни уведомите и задължително да съхраните както получената стока в търговския вид, в който Ви е била доставена, така и прилежащите към нея документи. При възникнало нарушение  на целостта на получената стока, моля, обърнете се към куриера, за да получите протокол за увредена пратка. 

Връщайки закупената от Вас стока, Вие прекратявате  договора за покупко-продажба. След като върнатата стока пристигне при нас, Вие ще получите обратно пари си. Транспортните разходи за  връщане на стоката са за сметка на потребителя. 

Плащания
Имате възможност да заплатите своята поръчка  при приемана на доставка на куриера в брой или с карта, чрез  банковата система на Борика.  В случай, че изберете да платите с карта, Вашите данни са напълно защитени и нашият сайт, няма достъп до тях. Това са уредени взаимоотношения между Вас и банка, с която оперираме. 

Конфиденциалност
Ние събираме лични  Ви данни с цел да предоставим най-добрата услуга за Вас.
За нас конфиденциалността е от изключително голяма значение. Вашите данни  няма да бъдат предоставени на трети лица и Вашето доверие се цени от всеки наш служител.

Условия Игра спечели 1 тон

С настоящото се съгласявате  за обработка на личните ви данни и заявявате желание при въвеждане на коментар, участие за игра 1 тон да се обработват свободно личните ви данни във връзка с играта. Всички условия са описани подробно   в Блог статията  спечели 1 тон. 

 

autoship-image

Абонамент регулярна доставка