Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Човекът от стотици години насам избира различни животни за свои домашни любимци.  Заедно с еволюцията на Света и подобряването на човешкия живот, неизбежно е и развитието  в отглеждането на животинските ни приятели.  Дали, защото хората ставаме по-човечни, или защото имаме нужда от безусловната любов, която само животното е способно да ни даде, ние все по-често обгрижваме любимците ни като равностойни членове на семействата ни. Именно затова, ние от Petmall  вярваме, че можем да помогнем, както на Вас, така и на Вашия домашен любимец. След многобройни анализи и проучвания,  успяхме да съберем най-доброто за домашните любимци- селектирахме всичко необходимо за отглеждането им- от гранулирана и консервирана  храна за всеки ден, през вкусни лакомства и паучове, до разнообразни аксесоари и козметични продукти.Резултатът е онлайн магазин за домашни любимци,  който се стреми да предостави най-качествените продукти,  в най-кратките срокове и при това на изкючително добри цени. 

Всеки член от екипа на Petmall има домашен любимец  и разбира колко е важен домашният приятел за стопаните му. С ентусиазъм и най-сърдечни  чувства ще Ви помогнем и посъветваме  при избора на търсените от Вас продукти, ще подходим с професионализъм при подготвянето и изпълнението на всяка заявка, ще създадем онлайн пространство на сигурност, бързина, лоялност и компетентност при пазаруването. 

За нас е важно освен магазин с продукти, да намерите в наше лице един приятел,  който  е на разположение за Вас и се стреми да Ви помогне в отглеждането на Вашия питомец. В тази връзка създадохме специално място за него , където  може да публикувате снимки, рожденна дата, порода, здравословно състояние, навици и предпочитания. Ние ще се погрижим да Ви предложим най-добрите продукти за любимото животно, спрямо създадения от Вас профил. 

Нашата Мисия: Да помогнем в изграждането на една по-добра култура в отглеждането на домашните любимци и задълженията около  тях!

С обич и грижа,
Екипът на Petmall

autoship-image

Абонамент регулярна доставка