Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Защо да пазарувам онлайн от Вас? 
Богат асортимент от продукти  на  изключително конкурентни цени.
Бърза доставка до вратата на клиента. 
Удобен и лесен за ориентиране сайт. 
Професионално отношение към всеки наш клиент. 
Специална програма за лоялни клиенти, с която получавате отстъпки с натрупване. 
Създаване на индивидуален профил „Моят Любимец“ .
Безплатна доставка на всички стоки при поръчка над 79лв. 

Възможност за поръчка онлайн и взимане от магазин от нашата верига с допълнителна отстъпка.

Каква е цената за доставка?  
Всички доставки на стойност над 79лв. идват до Вашата врата Безплатно. За доставка под 79лв ще платите сумата  от  4.90лв. 

Какво значи поръчка взимане от магазин?

Всеки наш клиент на онлайн магазина може да добави каквито продукти иска  и на ниво количка, може да избере опцията взимане от удобен за него магазин от нашата верига. При избор на взимане от магазин, на клиента се начислява допълнителна отстъпка от 5 %. Когато поръчката му е готова за взимане от избрания магазин, наш консултант се свързва с Вас, за да Ви информира, че поръчката Ви е готова и Ви очаква. По този начин освен допълнителанта отсъпка, която ще получите, не е необходимо да чакате куриера за доставка. Oт мoмeнтa нa пoтвъpждaвaнe oт cтpaнa нa ĸлиeнтa, чe щe дoйдa дa cи взeмe нaпpaвeнaтa пopъчĸa тя щe ce пaзи зa cpoĸ oт 7 дни. Aĸo дo 7 дни oт дaтaтa на потвърждение за взимане от страна на клиента, той не вземе своята поръчка, тя се анулира автоматично. 

Колко е необходимото време за доставяне на една поръчка? 
Всички поръчки могат да бъдат доставени в срок от  1 до 5 дни, в зависимост от това дали търсените от Вас продукти са налични в нашият склад.  При липса на даден артикул във фирмата -Вносител, ще Ви уведомим своевременно и ще Ви предложим  разумна алтернатива. 

Как мога да заплатя своята  поръчка? 
Имате възможност да платите в брой, чрез наложен платеж на  нашият куриер  или  чрез  банкова карта. 

Какво представлява  „Моят Любимец“?
Ние, от Petmall, приемаме Вашите любимци като членове от нашето семейство. Знаем колко са важни за Вас и затова създадохме  възможността да направите специален профил на домашното Ви животно , в който да въведете данните на  него. Тук имате възможност да ни покажете Вашата гордост, да качите негови снимки, негови приятели и любими занимания, също може да споделите с нас кога е рожденият му ден и ние ще му подготвим специални изненади. 

Имам ли право да се откажа от  закупената стока?
Всеки наш потребител има право да упражни отказ от договора в срок от  14 дни, считано от датата на получаване на стоката. В случай на отказ, моля, пазете нашите стоки в търговския вид, в който сте ги получили и прилежащата към тях документация. При връщане на закупена стока, куриерските разходи са за сметка на потребителя.

Промо код: 

Промо кодът е част от периодични промоции.  Всеки промо код има обявени правила, които се обявавят по време на кампаниите. 

Всеки промо код е срочен и има период на валидност. 

 

autoship-image

Абонамент регулярна доставка