Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано

Играчка за котки Zolux 3 MIXED BALLS - неонови топки 4см

0,0 от 5 0 оценки
Арт. № s_14801
В наличност
1 бр. (4.40 лв. / бр.)
4.40 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Котките прекарващи живота си на закрито имат огромна нужда от играчки и занимания, които да разнообразяват ежедневието им. Свободното изразяване на инстинктите им подобрява тонуса им, поддържа...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Котките прекарващи живота си на закрито имат огромна нужда от играчки и занимания, които да разнообразяват ежедневието им.

Свободното изразяване на инстинктите им подобрява тонуса им, поддържа ги в добро физическо и психическо здраве, а също и предотвратява нежелано поведение, предизвикано от скука. 

Участвайки в игрите подобрявате връзката си с любимеца Ви и научавате характера им в подробности. 

 

Историята на Zolux започва през 1933г в  малък магазин за зърно в центъра на града, в Charente-Maritime. Магазинчето е основано от Мадлен и Фернан Хаурит, които са не друг, а почтените прабаби и дядовци на сегашното семейство управляващо бизнеса. 

 

Всичко започнало с продажбата на семена за домашни птици. Година след година, водени от желанието за иновации и ангажираността за благополучието на нашите животни, те израствали и обогатявали портфолиото си.  Компанията е специализирана в продукти за всички домашни любимци и сега е един от ключовите играчи в индустрията за домашни любимци.

 

Техни продукти се предлагат в над 60 държави.

Верни на корените си, погледа на Zolux е насочен решително към бъдещето с постоянна цел:Изработване на най-добрите продукти за нашите домашни любимци и съжителството им в човешкото семейство!

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка