Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано

Открита котешка тоалетна Zolux SPRINT,със свалящ се борд, за лесно почистване, обем 10л

0,0 от 5 0 оценки
Арт. № s_14823
В наличност
Бежов (inf лв. / Бежов)
13.73 лв.
син (inf лв. / син)
13.73 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Откритата тоалетна е направена от здрава пластмаса. Благодарение на предпазния борд, наоколо остава чисто, тъй като се предотвратява изпадането и разпиляването на постелката при ровене и драскане...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Откритата тоалетна е направена от здрава пластмаса. Благодарение на предпазния борд, наоколо остава чисто, тъй като се предотвратява изпадането и разпиляването на постелката при ровене и драскане. Бордът се сваля и по този начин се улеснява почистването на тоалетната. Тоалетната за котки от Zolux, със своя пастелен цвят, в комбиниция с белия предпазен борд, е подходяща за всеки интериор.

 

Историята на Zolux започва през 1933г в  малък магазин за зърно в центъра на града, в Charente-Maritime. Магазинчето е основано от Мадлен и Фернан Хаурит, които са не друг, а почтените прабаби и дядовци на сегашното семейство управляващо бизнеса. 

 

Всичко започнало с продажбата на семена за домашни птици. Година след година, водени от желанието за иновации и ангажираността за благополучието на нашите животни, те израствали и обогатявали портфолиото си.  Компанията е специализирана в продукти за всички домашни любимци и сега е един от ключовите играчи в индустрията за домашни любимци.

 

Техни продукти се предлагат в над 60 държави.

Верни на корените си, погледа на Zolux е насочен решително към бъдещето с постоянна цел:Изработване на най-добрите продукти за нашите домашни любимци и съжителството им в човешкото семейство!

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
newsletter-image
autoship-image

Абонамент регулярна доставка