Изберете вашата държава и език
 

Суха храна за котки Royal Canin LIGHT WEIGHT CARE

Арт. № s_96
В наличност
5.00 от 5 10 оценки
Оцени този продукт
Royal Canin Light Weight Care храна за котки с наднормено тегло, богата на фибри, повишеното съдържание на протеини поддържа запазването на мускулите, а L-карнитинът активира мастните депа на организма.
:
10 кг. 14.72 лв. / кг.
147.20 лв.
2 кг. 21.30 лв. / кг.
42.60 лв.
0.400 кг. 23.00 лв. / . кг.
9.20 лв.
0.00 лв.
1
Buy with 20% discount
Описание

Както при хората, така и при котетата е добре известен проблема с наднорменото тегло. Нашите домашни любимци трябва да получават необходимото количество храна независимо от килограмите си, но за да живеят здравословно, трябва да се полагат специални грижи.

По тази причина Royal Canin създадоха продукта Light Weight Care за котета на възраст над 10 месеца, с високо съдържание на протеини, които съхраняват мускулите, и съставки като L-карнитинът, които спомагат изгарянето на натрупаните излишни мазнини, без вашият любимец да гладува. Храната е с по-малко съдържание на калории и мазнини от останалите продукти, действа ефикасно срещу образуването на зъбен камък, чревни инфекции и различни възпаления на кожата. Съдържанието спомага и за по-лесно усвояване, без да се забавя метаболизма.

Състав:

дехидратирано птиче брашно, царевица, изолат от растителни протеини*, лигноцелулоза, царевичен глутен, хидролизирани животински протеини, животински мазнини, цвеклова каша, дрожди, минерали, рибено масло, люспи и семена от псилиум (0,5%), соево масло.
*L.I.P.: подбрани протеини с много висока усвояемост, за добро храносмилане. 

Royal Canin Light Weight Care е самостоятелна храна за котки.

 

тегло на котката нормално тегло наднормено тегло
3 кг 50 -
4 кг 65 50
5 kg 80 65
6 кг 95 80
над 7 кг - 90

Посочените количества храна са само ориентировъчни, количеството храна трябва да се съобрази с хранителните потребности на котката. Възрастта, двигателната активност и обстановката са специфичните признаци, които също трябва да се вземат под внимание.
Ако теглото на Вашата котка надвишава нормалното тегло, то е необходимо да намалите дневното количество храна.
Осигурете на разположение достатъчно количество вода за пиене.

 

newsletter-image