Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Промо

Пастет за котки HEALTHY MEAT Mono Protein White Tuna със 100% чист протеин от бяла риба тон

5,0 от 5 1 оценки
Арт. № s_13067
В наличност
90 гр. (0.03 лв. / гр.)
2.95 лв. 2.51 лв.
12 бр.х 90гр. (2.26 лв. / бр.х гр.)
35.40 лв. 27.08 лв.
6 броя x 100 гр. (2.38 лв. / броя x гр.)
17.70 лв. 14.30 лв.
0.00 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Healthy Meat се произвеждат от висококачествено подбрано месо, произхождащо от италиански ферми и гарантиранa система за проследяване на качеството на производство. Те са богати на протеини и са ...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Healthy Meat се произвеждат от висококачествено подбрано месо, произхождащо от италиански ферми и гарантиранa система за проследяване на качеството на производство. Те са богати на протеини и са високо смилаеми: естествените им вкусови качества и излвичането на нужните витамини от един единствен протеин се отразява на тяхната свежест и качество.

100% чист протеин. Healthy Meat Mono Protein осигурява пълноценно и балансирано хранене. Формулата се основава на един вид протеин и е идеална за намаляване на риска от хранителни алергии и непоносимост.

Идеален за кучета с чувствително храносмилане, хранителни алергии или непоносимост към храната.

Високото съдържание на качествено месо и внимателната обработка гарантират отличен вкус и аромат.

Идеално допълнение към гранулите, спомага за подобряване на приема на храна и хидратация.

БЕЗ ГЛУТЕН / БЕЗ СОЯ / БЕЗ ГМО/ БЕЗ ОЦВЕТИТЕЛИ/ БЕЗ КОНСЕРВАНТИ

 

В Healthy Meat Mono Protein се използват и някои по-различни видове протеини, които правят храната още по-желана от нашите четириноги приятели. Ето които са те:

• Глиганско месо - В сравнение с останалите видове месо, то е сред онези, които са особено богати на протеини. А маста и сланината от прасето съдържат арахидонова киселина и селен, които способстват за обновяването на клетките. Глиганското месо е изключително богато на витамини от В групата, и то в значително по-големи количества в сравнение с останалите меса.

• Пъдпъдъче месо – месото от тези птици не е особено популярно и рядко присъства в храната за домашни любимци, като причината в повечето случаи е високата му цена. Пъдпъдъчето обаче е изключително полезно особено, когато се борим с излишните килограми. 100 грама от това месо, съдържат само 23 калорий, но за сметка на това съдържат голямо количество протеини, витамини и минерали. Важен детайл е че пъдпъдъчето месо се усвоява изключително бързо.

• Конско месо – то се смята за най-екологично чистото месо. Тъй като конете се отглеждат в чиста среда, месото им не съдържа никакви антибиотици и други вредни компоненти. Протеините в него са идеално балансирани, като същевременно конското месо е рекордьор по съдържание на тиамин, витамин B2 (рибогламин) мед, желязо, магнезий. Също както заешкото, конското месо не предизвиква алергии и е перфектен вариан за домашни любимци с различни видове хранителни непоносимости.

• Еленско месо - Съставът на еленското е поразителен в своето разнообразие. Месото съдържа мастни киселини, огромно количество протеини, витамини - E, K, PP, B1-B12. Съдържанието на калории на продукта е доста ниско, еленското месо може да се счита за диетично месо. Месото съдържа и микроелементи - желязо, мед, селен, манган, цинк, магнезий, калий, натрий, калций и фосфор. Именно този богат състав прави еленът невероятно вкусен и полезен продукт за домашните ни любимци.

• Биволско месо - Биволското месо се оказва много хранително и полезно, което успешно може да замени всички други видове меса. По състава си на полезни вещества превъзхожда говеждото и телешкото, носи и всички белези на месото от диви животни. Съдържа необходимите на организма желязо, форфор, витамин РР, както и калий, магнезий, натрий, калций, сяра, цинк, селен и витамини от групата В – В1, В2, В3, В5, В12 и витамин С. Поради тези му полезни съставки се препоръчва биволско за подобряване на имунитета при множество болести, както и за подобряване на хемоглобина в кръвта. При употребата на биволско се забелязвал прилив на енергия, повишаване на вниманието и концентрацията, и то с продължителен ефект – поне за ден.

Невероятния вкус на храната идва от истинските протеини съдържащи се в нея, а това са именно прясното месо като:  агнешко, пилешко, пуешко, говеждо, риба тон и сьомга

  • Пилешко месо – перфектния източник на качествен протеин е пилешкото месо. Пилешкото месо е от ТОП храните за вашия домашен любимец, тъй като е източник на витамин B-комплекс и аминокиселини. Редовната консумация на такъв тип хранителни продукти снабдява четириногото с достатъчно енергия.
  • Агнешко месо - Наситените мазнини в агнешкото месо са значително по-малко в сравнение с останалите видове червени меса. Агнешкото подобрява нивата на холестерола в кръвта, облекчава възпаленията и стабилизира сърдечния ритъм. Протеините в агнешкото месо се разграждат бавно и оставят усещане за ситост през голяма част от деня. Освен всичко останало, агнешкото месо е богато на калций, което е полезно за здравето на зъбите и костите.
  • Пуешко месо - Пуешкото месо е богат източник на витамини от групата В, минералите желязо, цинк (укрепва имунната система), фосфор и селен (мощен антиоксидант), протеини и много малко мазнини.
  • Говеждо месо - То е изключително богато на висококачествени протеини, витамини и минерали. Може да подобри растежа на мускулите, както и да стимулира физическата активност. Богатото съдържание на желязо може да намали риска от анемия. Прясното говеждо месо е богато на витамини и минерали и заради това се препоръчва като част от здравословната диета.
  • Заешко месо - Витамин В12 е супер витамин, който предлага множество ползи за здравето – а заешкото съдържа огромно количество от него. Заешкото месо съдържа 138 процента от необходимата дневна стойност витамин В12 на 100 грама. Това е повече от два пъти количеството витамин В12, което ще получи от 100 грама говеждо. Витамин В12 подсилва енергията, регулира нервната система, снижава депресията, снижава риска от инсулт и хипертония и е чудесен за здравето на кожата и козината.
  • Риба тон - изключително полезна храна. В едва 100 г от продукта се откриват витамините В3 и В6. Освен това се съдържа и изключително редкият витамин В12 - до 11 мкг. Това е пет пъти повече от средната дневна доза. В рибите тон се откриват много минерали - фосфор, магнезий и желязо. Те са необходими за правилното функциониране на всички функции на тялото и организма. Както всички други риби, така и рибата тон е богата на омега-3 мастни киселини. Тези доказано полезни мазнини предпазват от много заболявания и са задължителна част от всеки здравословен хранителен режим.
  • Сьомга - Наличието на витамин Е предпазва от мускулни проблеми и подобрява работата на черния дроб.  Храненето със сьомга засища за дълго. Препоръчва се консумацията ѝ поне три пъти седмично, като част от основните хранения. Високото съдържание на протеини дава енергия и възстановява мускулите. Въпреки че е доста мазна, сьомгата не е тежка храна и не натоварва работата на стомаха. Тя дори засилва метаболизма и дава енергия.

 

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка