Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано
Промо

KIPPY Pate Tuna (CAT) - Консервирана храна за котки с риба тон 400гр.

Арт. № s_15120
В наличност
6 броя x 400 гр. (3.71 лв. / броя x гр.)
23.40 лв. 22.23 лв.
12 броя x 400гр. (3.71 лв. / броя x гр.)
46.80 лв. 44.46 лв.
0.400 кг. (9.75 лв. / . кг.)
3.90 лв.
0.00 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Невероятния вкус на храната идва от истинските протеини съдържащи се в нея, а това са именно прясното месо като:  агнешко, пилешко, пуешко, говеждо, риба тон и сьомга Пилешко месо &nda...
Още информация
4
Мария
По пинцип паучове и консерви не са почитв котешката ни губерния, но тази храна , може би защото е мързелив пастет , се облизва до дъното на паничката...
Всички мения
Информация за продукта

Невероятния вкус на храната идва от истинските протеини съдържащи се в нея, а това са именно прясното месо като:  агнешко, пилешко, пуешко, говеждо, риба тон и сьомга

  • Пилешко месо – перфектния източник на качествен протеин е пилешкото месо. Пилешкото месо е от ТОП храните за вашия домашен любимец, тъй като е източник на витамин B-комплекс и аминокиселини. Редовната консумация на такъв тип хранителни продукти снабдява четириногото с достатъчно енергия.
  • Агнешко месо - Наситените мазнини в агнешкото месо са значително по-малко в сравнение с останалите видове червени меса. Агнешкото подобрява нивата на холестерола в кръвта, облекчава възпаленията и стабилизира сърдечния ритъм. Протеините в агнешкото месо се разграждат бавно и оставят усещане за ситост през голяма част от деня. Освен всичко останало, агнешкото месо е богато на калций, което е полезно за здравето на зъбите и костите.
  • Пуешко месо - Пуешкото месо е богат източник на витамини от групата В, минералите желязо, цинк (укрепва имунната система), фосфор и селен (мощен антиоксидант), протеини и много малко мазнини.
  • Говеждо месо - То е изключително богато на висококачествени протеини, витамини и минерали. Може да подобри растежа на мускулите, както и да стимулира физическата активност. Богатото съдържание на желязо може да намали риска от анемия. Прясното говеждо месо е богато на витамини и минерали и заради това се препоръчва като част от здравословната диета.
  • Заешко месо - Витамин В12 е супер витамин, който предлага множество ползи за здравето – а заешкото съдържа огромно количество от него. Заешкото месо съдържа 138 процента от необходимата дневна стойност витамин В12 на 100 грама. Това е повече от два пъти количеството витамин В12, което ще получи от 100 грама говеждо. Витамин В12 подсилва енергията, регулира нервната система, снижава депресията, снижава риска от инсулт и хипертония и е чудесен за здравето на кожата и козината.
  • Риба тон - изключително полезна храна. В едва 100 г от продукта се откриват витамините В3 и В6. Освен това се съдържа и изключително редкият витамин В12 - до 11 мкг. Това е пет пъти повече от средната дневна доза. В рибите тон се откриват много минерали - фосфор, магнезий и желязо. Те са необходими за правилното функциониране на всички функции на тялото и организма. Както всички други риби, така и рибата тон е богата на омега-3 мастни киселини. Тези доказано полезни мазнини предпазват от много заболявания и са задължителна част от всеки здравословен хранителен режим.
  • Сьомга - Наличието на витамин Е предпазва от мускулни проблеми и подобрява работата на черния дроб.  Храненето със сьомга засища за дълго. Препоръчва се консумацията ѝ поне три пъти седмично, като част от основните хранения. Високото съдържание на протеини дава енергия и възстановява мускулите. Въпреки че е доста мазна, сьомгата не е тежка храна и не натоварва работата на стомаха. Тя дори засилва метаболизма и дава енергия.

 

Мнения на клиенти (1)
4,0
5 звезди
0%
4 звезди
100%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Мария
08.06.2023
KIPPY Pate Tuna
По пинцип паучове и консерви не са почитв котешката ни губерния, но тази храна , може би защото е мързелив пастет , се облизва до дъното на паничката. Пак ще поръчам.
autoship-image

Абонамент регулярна доставка