Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано

Ветеринарно лакомство за котки Chruru Vet Diet Cat Nourish Tuna Chicken мотивира апетита и спомага за набавянето на важни хранителни вещества

0,0 от 5 0 оценки
Арт. № s_16294
В наличност
14 г. (0.14 лв. / г.)
1.90 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Начини за използване на Ветеринарните лакомства Churu Nourish     МОТИВАТОР НА АПЕТИТА Котките, които не се хранят достатъчно, са предразположени към много, потенциално серио...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Начини за използване на Ветеринарните лакомства Churu Nourish

 

 

МОТИВАТОР НА АПЕТИТА

Котките, които не се хранят достатъчно, са предразположени към много, потенциално сериозни, здравословни проблеми. Churu Nourish мотивира котката да иска да яде отново, като същевременно доставя така необходимите калории и хидратация.

 

КАЧВАНЕ НА ТЕГЛО

 

Загубата на тегло е често срещан проблем при котки с различни заболявания. Контролирайте го с Churu Nourish, 12 kcal на тубичка. 


 

ПРИЕМ НА ЛЕКАРСТВА

 

Churu Nourish е чудесен за котки на ежедневен прием на лекарства и може да подобри процеса. Просто скрийте хапчетата в тубичката или пък смесете с крема. Дори и най-придирчивите котки имат успех с Churu Nourish. 

ХИДРАТАЦИЯ

 

Приемът на течности помага на бъбреците да изхвърлят токсините, предотвратявайки проблеми с урината и помага на органите да функционират правилно. Churu Vet е идеален за поддържането на домашните любимци хидратирани със своето 88% съдържание на влага. Дори най-висококачествените гранули имат само около 10% съдържание на влага.


 

ПЕРФЕКТНАТА ЗАЛИВКА ЗА СУХА ХРАНА

 

Помогнете на вашата котка да премине към суха храна като използвате Churu Nourish като хидратиращ вкусен топер. Невероятния вкус и всички естествени съставки на Churu Nourish го правят идеален за допълване на храната на вашата котка.


 

 

РАЗСЕЙВАНЕ

 

Направете подстригването и ветеринарните прегледи положително изживяване за вашата котка, като същевременно избягвате безпокойство и драскотини. Разсейте котката си с тубичка Churu Nourish по време на ресане, подрязване на нокти, прегледи, проверки на теглото, вземане на кръв и др.

 
Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка