Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано

Гумен кокал KONG Extreme goodie bone с място за лакомства

5,0 от 5 1 оценки
Арт. № s_15492
В наличност
Черен (inf лв. / Черен)
45.75 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
С KONG Extreme Goodie Bone получавате една изключително здрава играчка , която Вашето куче може да хапе и гризе, колкото си поиска. Кокалът е изработен от естествен каучук, може да се н...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

С KONG Extreme Goodie Bone получавате една изключително здрава играчка , която Вашето куче може да хапе и гризе, колкото си поиска. Кокалът е изработен от естествен каучук, може да се напълни с лакомства и е много подходящ за игри с апортиране.

Тази играчка с форма на кокал е направена от изключително издържлив естествен каучук и без проблем издържа на буйни игри и продължително дъвчене.

Кокалът за дъвчене има множество отвори, през които можете да го напълните с лакомства. По този начин KONG Extreme Goodie Bone става още по-привлекателен за Вашето куче. Играчката се отличава със своето отлично качество на изработка и особена издържливост, поради което тя е много подходяща за кучета със силна захапка и изразена нужда да дъвчат. Напълнена с лакомства, играчката ще ангажира за дълго Вашето куче, но игрите с апортиране са истинската стихия на KONG Extreme Goodie Bone.

  • Цвят: черен
  • Материал: естествен каучук
  • Размери: 18 x 4.5 x 6.7 см
Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка