Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Zogoflex Qwizl- интерактивна играчка с възможност за поставяне на лакомства и награди 14 см.

5,0 от 5 1 оценки
Арт. № s_10390
син (inf лв. / син)
36.30 лв.
Зелен (inf лв. / Зелен)
36.30 лв.
Оранжев (inf лв. / Оранжев)
36.30 лв.
36.30 лв.
1 бр.
Добави
Нова играчка, която храни интелекта и стомаха!
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Qwizl™ е интерактивна, нова играчка с възможност за поставяне на лакомства, която стимулира мисленето и  удовлетворява вкуса на подрастващите. Проектирана да задържа вниманието на кучетата и удължава времето за изяждане на любимите им лакомства. Тя осигурява предизвикателства за ума, по време на игра. 

 

Подходяща също за трудноподвижни кучета, както и за преодоляване на стресови ситуации и страх от фойеверки или гръмотевици

 

 Интелигентен дизайн, благодарение на който аромата на лакомствата се разпространява отстрани. Здрава и устойчива на гризане. Кучетата лесно могат да я държат между лапите си докато я дъвчат.

Когато се замърси е лесно, мие се в миялна машина

 

Размери:

Small 14cm

Large 17cm

 

ГАРАНЦИЯ за 100% удовлетворение – еднократна  замяна с нова играчка, ако кучето успее да скъса играчката!

 

Нова играчка, която храни интелекта и стомаха!

 

КАКВО МОГА ДА СЛОЖА В  QWIZL?

Опитай със дентални пръчки, месни пръчки (саламчета), зелен фасул, парчета пилешко или патешко филе, кашкавал на ленти, смачкан банан, бисквити за кучета и още много… Бъди креативен

 

Отвличане на вниманието при стресови ситуации

Qwizl е перфектна играчка за кучета по времена стресови ситуации, като например при гръмотевични бури, фойерверки или когато други хора влизат в дома ви (тяхната територия).

Дръжте Qwizl в ръка и я напълнете с любимото им лакомство, за да помогнете да отвлечете вниманието им от източника на стрес.

Това е успешен пробив, защото те скоро ще започнат да свързват с позитивен опит (даване на лакомство), това от което преди са се страхували.

Използването на мозъчна енергия също може да умори кучето, като разходките в парка. Играчките-пъзел и тези които стимулират мисленето  също могат да уморят кучето, за това не го правете твърде дълго и твърде трудно (пъзел-играчките имат степен на трудност), когато играете с малки кученца или много стари кучета.

 

Qwizl's има брилянтен дизайн който позволява кучето да го държи в лапи, което го  мотивира да извади лакомството.

• Малките кученца (3 – 4 месечни) могат да използват Qwizl като инструмент окуражаващ мобилността, използването на носа за душене и изваждане на лакомството и да го научи да дъвче.

• Растящите кучета могат да научат как да пренасочват своята енергия, донасяйки лакомството с Qwizl, те също развиват мозъка си, защото изваждането на лакомството от Qwizl изисква и изобретателност.

• Израсналите кучета са мотивирани да работят усилено, докато измъкнат наградата си.

• Qwizl е особено подходяща за възрастните кучета, които са изгубили своята мобилност могат спокойно да държат Qwizl между лапите си и да се забавляват без много усилия.

• Болните или наранени кучета на които не е позволено да ходят много все още се нуждаят да изразходват своята енергия и може да се отегчат да лежат – дайте им Qwizl с храна и те ще могат да бъдат активни използвайки своя мозък и ще изразходват менталната си енергия. 

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка