Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано

Транспортна количка за кучета и котки, куфар Flamingo TROLLEY TIRZA 38x26x46CM

4,5 от 5 2 оценки
Арт. № s_16109
В наличност
Сив (inf лв. / Сив)
Безплатна доставка
148.00 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Нямате сили да носите транспортна чанта? Изберете Flamingo Tirza Trolley - страхотна транспортна чанта на колела за кучета и котки с тегло до 10 кг.   Пътуването или достъпът до ветери...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта
Нямате сили да носите транспортна чанта? Изберете Flamingo Tirza Trolley - страхотна транспортна чанта на колела за кучета и котки с тегло до 10 кг.
 
Пътуването или достъпът до ветеринарния лекар трябва да бъде удобно и безопасно за домашния любимец и безпроблемно за собственика. Тази транспортна чанта е много удобна - можете да я дърпате като куфар благодарение на телескопичната дръжка и колела. Супер лека - тежи само 1,6 кг.!
 
Добрата вентилация се гарантира от 4 прозореца със здрава винилова мрежа: 2 странични и 1 горен, които позволяват на четириногите да виждат околността и 1 вход отпред. Входът и горният прозорец се закопчават с двоен цип, мрежите им могат да се навиват и закопчават с катарама. Това решение позволява достъп до животното отгоре и отпред. Чантата има два странични джоба с цип - идеални за вашите или животинските аксесоари. Укрепеният под ще осигури комфорт на вашия домашен любимец по време на пътуване. За безопасността на домашния любимец, кошът е снабден с вътрешна каишка с карабинер, която, когато е прикрепена към нашийника, не позволява на животното да избяга, например при отваряне на чантата или когато пътувате с отворен горен капак (не се препоръчва ). Чанта за кучета и котки Flamingo Tirza на колела е изработена от висококачествен полиестер, в сиво, с тюркоазени и черни аксесоари - лесно се поддържа чиста. Този модел има прибираща се дръжка за удобство при дърпане. Пластмасовите колела и крачета ви позволяват безопасно да поставите чантата и ограничават замърсяването на дъното на куфара.
 
Характеристики на чантата за количка за кучета и котки Flamingo Tirza:
 
предназначени за котки и кучета с тегло до 8 кг,
1 вход отпред (възможно е горният прозорец),
добре вентилиран: 4 мрежести прозореца,
достъп до животното от 2 страни,
с вътрешна каишка,
сгъваема и лека,
с джобове с цип за малки аксесоари,
прибираща се дръжка,
2 колела и 2 крака на дъното,
лесен за поддържане чист,
естетичен вид.
Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка