Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Промо

Пастет за кучета HEALTHY MEAT All days Rabbit and Peas със прясно заешко месо и грах

5,0 от 5 1 оценки
Арт. № s_13013
12 броя x 150 гр. (2.61 лв. / броя x гр.)
34.80 лв. 31.32 лв.
6 броя x 150 гр. (2.76 лв. / броя x гр.)
17.40 лв. 16.53 лв.
0.150 кг. (19.33 лв. / . кг.)
2.90 лв.
0.00 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Заешкото месо съдържа 138 процента от необходимата дневна стойност витамин В12 на 100 грама. Това е повече от два пъти количеството витамин В12, което ще получи от 100 грама говеждо.
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Healthy All Days е резултат от непрекъснатите изследвания за перфектна комбинация между вкус, качество и правилен хранителен режим. Гама от пълноценна и балансирана храна, разработена чрез научно сътрудничество с Катедрата по патология, диагностика и ветеринарна клиника на Ветеринарен факултет към университета в Перуджа (Италия).

За направата на консервираната храна се използват най- висококачестввени продукти (прясно месо риба зеленчуци) годни за човешка консумация. 100%натурални без оцветители и консерванти

Уникалните съставки в HEALTHY MEAT ALL DAYS и с какво за полезни за нашия косматко.

Невероятния вкус на храната идва от истинските протеини съдържащи се в нея, а това са именно прясното месо като:  агнешко, пилешко, пуешко, говеждо, риба тон и сьомга

  • Пилешко месо – перфектния източник на качествен протеин е пилешкото месо. Пилешкото месо е от ТОП храните за вашия домашен любимец, тъй като е източник на витамин B-комплекс и аминокиселини. Редовната консумация на такъв тип хранителни продукти снабдява четириногото с достатъчно енергия.
  • Агнешко месо - Наситените мазнини в агнешкото месо са значително по-малко в сравнение с останалите видове червени меса. Агнешкото подобрява нивата на холестерола в кръвта, облекчава възпаленията и стабилизира сърдечния ритъм. Протеините в агнешкото месо се разграждат бавно и оставят усещане за ситост през голяма част от деня. Освен всичко останало, агнешкото месо е богато на калций, което е полезно за здравето на зъбите и костите.
  • Пуешко месо - Пуешкото месо е богат източник на витамини от групата В, минералите желязо, цинк (укрепва имунната система), фосфор и селен (мощен антиоксидант), протеини и много малко мазнини.
  • Говеждо месо - То е изключително богато на висококачествени протеини, витамини и минерали. Може да подобри растежа на мускулите, както и да стимулира физическата активност. Богатото съдържание на желязо може да намали риска от анемия. Прясното говеждо месо е богато на витамини и минерали и заради това се препоръчва като част от здравословната диета.
  • Заешко месо - Витамин В12 е супер витамин, който предлага множество ползи за здравето – а заешкото съдържа огромно количество от него. Заешкото месо съдържа 138 процента от необходимата дневна стойност витамин В12 на 100 грама. Това е повече от два пъти количеството витамин В12, което ще получи от 100 грама говеждо. Витамин В12 подсилва енергията, регулира нервната система, снижава депресията, снижава риска от инсулт и хипертония и е чудесен за здравето на кожата и козината.
  • Риба тон - изключително полезна храна. В едва 100 г от продукта се откриват витамините В3 и В6. Освен това се съдържа и изключително редкият витамин В12 - до 11 мкг. Това е пет пъти повече от средната дневна доза. В рибите тон се откриват много минерали - фосфор, магнезий и желязо. Те са необходими за правилното функциониране на всички функции на тялото и организма. Както всички други риби, така и рибата тон е богата на омега-3 мастни киселини. Тези доказано полезни мазнини предпазват от много заболявания и са задължителна част от всеки здравословен хранителен режим.
  • Сьомга - Наличието на витамин Е предпазва от мускулни проблеми и подобрява работата на черния дроб.  Храненето със сьомга засища за дълго. Препоръчва се консумацията ѝ поне три пъти седмично, като част от основните хранения. Високото съдържание на протеини дава енергия и възстановява мускулите. Въпреки че е доста мазна, сьомгата не е тежка храна и не натоварва работата на стомаха. Тя дори засилва метаболизма и дава енергия.

 

Останалите, специално подбрани съставки, които се съдържат в консервираната храна HEALTHY ALL DAYS също подпомагат здравословния хранителен режим.

  • Ориз - Ползите за здравето от ориза включват способността му да осигури бърза енергия, да стабилизира нивата на кръвната захар, като забавя процеса на стареене и същевременно осигурява съществен източник на витамин B1. Други ползи от ориза са способността му да стимулира здравето на кожата, стимулирането на метаболизма, подпомага храносмилането, намалява високото кръвно налягане, подобрява имунната система и осигурява защита срещу рак и сърдечно-съдови заболявания.

 

  • Картофи - действат като антиоксидант заради голямото съдържание на флавоноиди, каротиноиди и фенолна киселина в тях, твърдят учени. Тези вещества могат да деактивират разрастването на ракови клетки в делебото черво и черния дроб.

 

  • Ленено масло - Ползите за здравето от лененото масло включват способността му да предпазва организма от рак, предотвратява преждевременното стареене, засилва имунната система.

 

Една от най-рядко срещаните съставки в храните за домашни любимци е зехтинът. Това е и нашата любима съставка.

 

  • Екстра върджин, студено пресован, зехтин - Що се отнася до източниците на полезни мазнини, зехтинът е безспорен шампион. Неговите здравословни предимства са изследвани и доказани в множество проучвания.

Ето някои от тези предимства:

  1. Намалява риска от развитие на някои видове рак - Фитонутриентът олеокантал, който се съдържа в зехтина, има силен антивъзпалителен ефект, подобен на този на ибупрофена. Това може да намали риска развитие на рака като цяло.
  2. Намалява риска от сърдечно-съдови заболявания - Зехтинът понижава нивата на лошия *LDL-холестерол и триглицеридите в кръвта. В същото време нивата на добрия *HDL-холестерол остават същите и дори по-високи. Така се предотвратява образуването на мастни отлагания по стените на кръвоносните съдове и значително се понижава риска от развитие на сърдчено-съдови заболявания.
  3. Притежава антиоксидантни качества – Нерафинираното маслиновото масло е богато на антиоксиданти, особено на витамин Е, за който се смята, че намалява риска от рак. Сред растителните масла, зехтинът е с най-високото съдържание на мононенаситените мазнини, които не се окисляват в организма.
  4. Подобрява кръвното налягане – скоршно проучване на редица изследвания показва, че консумацията на едва 2 с.л. зехтин дневно може значително да облекчи високото кръвно наляганe.

Състав: заек (26%), говеждо месо, пилешко, пуешко, ориз, смляна царевица, грах (4%), слънчогледово масло, ленено масло, зехтин с екстра върджин (0,25%), йодирана сол.

Аналитичен състав: (%): Влага 70, суров протеин 8, масло и сурова мазнина 5, сурова пепел 1.9, сурови влакна 0.6.

Препоръчителна дневна дажба:

Килограми на кучето Грамаж на ден
2,5 225
5 350
10 530
20 825
30 1090
40 1350
50 1530
Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка