Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Gran Carno Sensitive Adult with Beef&Potatoes консервирана храна за израстнали чувствителни кучета с телешко и картофи

5,0 от 5 4 оценки
Арт. № s_7931
0.400 кг. (14.48 лв. / . кг.)
5.79 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Gran Carno Sensitive Adult with Beef&Potatoes е консервирана храна, подходяща за чувствителни кучета на възраст над 12 месеца, с телешко и картофи.
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Серията храни Gran Carno са произведени в Германия от Animonda, за които качеството на живот и здравето на любимците са от основно значение. Всеки продукт е със специална селекция от прясно месо, а минералното съдържание и размера на храната са съобрзени с възрастта на кучето. Типичната структура на месото е напълно запазена (и това може да се види във всяка консерва), и не са добавени никакви изкуствени оцветители. Освен това, храната е изключително апетитна, и с приятен аромат.

Под въздействието на различни фактори (като например градската среда), все повече кучета стават чувствителни към състава на храната си. За това в серията Gran Carno Sensitive е използван само един източник на протеин – пилешко, говеждо, агнешко или пуешко месо, в комбинация с лесносмилаеми картофи – без глутен. Също така в състава за включени добре сготвени свежи сърца или черен дроб, които правят храната апетитна дори за най-капризните кучета. 

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка