Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Полувлажни лакомства за куче Carnilove Semi-Moist Snack Carp enriched with Thyme cъс 35% Шаран, обогатени с мащерка, БЕЗ ЗЪРНЕНИ КУЛТУРИ

Арт. № s_16096
В наличност
0.200 кг. (27.50 лв. / . кг.)
5.50 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
 ЕКЗОТИЧЕН МЕСЕН ВКУС! МЕКО ЛАКОМСТВО ПОДХОДЯЩО ЗА ВСИЧКИ КУЧЕТА. С МАЩЕРКА ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН МЕТАБОЛИЗЪМ. Без зърнени култури Без икуствени оцветители Съдържание: 35% сушен ша...
Още информация
5
Цветомира Димитрова
И тези са много любими на моето Йорки. Редуваме ги с другите ри ки от същата марка ей, така за разнообразие :)) Тези са по твърдички и си играе с тях ...
Всички мения
Информация за продукта

 ЕКЗОТИЧЕН МЕСЕН ВКУС!

МЕКО ЛАКОМСТВО ПОДХОДЯЩО ЗА ВСИЧКИ КУЧЕТА. С МАЩЕРКА ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН МЕТАБОЛИЗЪМ.

  • Без зърнени култури
  • Без икуствени оцветители

Съдържание: 35% сушен шаран, жълт грах, течно растително нишесте, сок от сьомга, сок от птици, колаген, 1% мащерка, масло от сьомга

АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ В 1 КГ

суров протеин 33,0%, съдържание на мазнини 5,0%, влага 17,0%, сурова пепел 7,5%, сурови влакна 1,0%, калций 1,0%, фосфор 0,9%, омега-3 0,4%, омега-6 0,5%. С естествени консерванти: лимонена киселина, DL-ябълчна киселина.

 

Лакомствата за кучета Carnilove Semi-Moist са без зърнени култури и са най-подходящото допълнение за вашето куче. Използвайте като ежедневна награда за обучение или като лакомство за специалните споделени моменти. Тези супер вкусни лакомства за кучета са без зърно и без картофи, зърното и картофите са често срещани в лакомствата, но кучетата не използват излишната енергия, съдържаща се в тези съставки, и в крайна сметка се съхраняват в тялото като мазнини, което води до затлъстяване,подходящи са и за кучета с чувствителен корем и непоносимост към глутен.

                                        

 

Обратно към природата
Семейна компания с двадесет години опит в бизнеса с домашни любимци. Carnilove произвежда суха, мокра храна за домашни любимци и лакомства в четири модерни производствени предприятия в Чешката република, изнасят  продукти по света в 70 страни. Професионалистите, отговорни за постоянното качество на техните продукти, са отдадени животновъди. Производството е сертифицирано в съответствие със строги критерии за качество като ISO 9001 и HACCP.


  
История на Carnilove
Carnilove – създаден с уважение към историческата приемственост на съжителството на човек и куче. Връзката между хората и кучетата  датира приблизително от 12 000 г. пр. н. е., в хода на който кучето адаптира състава на диетата си, за да прилича на тази на хората; обаче, с навлизането на селското стопанство, човешката диета се отдалечава все повече и повече от храна, подходяща за анатомичното и генетично предразположение на кучето.
 Приоритета на Carnilove е здравето и физическото състояние на кучето. Широкият спектър от внимателно подбрано месо, което би било традиционно добито в дивата природа, като лос, патица, фазан, агнешко, диво прасе и сьомга, съответства на състава на естествено преследвана плячка и осигурява необходимия прием на важни аминокиселини .Горските плодове, зеленчуците и билките осигуряват необходимите естествени витамини, антиоксиданти и други основни хранителни вещества. Съставките и съотношението им във формулите отговарят на диетата на кучетата преди появата на селското стопанство, но продуктите се произвеждат по най-новите методи и технологии.

Мнения на клиенти (1)
5,0
5 звезди
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Цветомира Димитрова
06.13.2023
Много вкусни
И тези са много любими на моето Йорки. Редуваме ги с другите ри ки от същата марка ей, така за разнообразие :)) Тези са по твърдички и си играе с тях преди да ги хапне.
autoship-image

Абонамент регулярна доставка