Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано
Промо

Лакомство за кучета Trixie Soft Snack Bonies меки кокалчета с Телешко и пилешко месо

0,0 от 5 0 оценки
Арт. № s_16560
В наличност
75 гр. (0.03 лв. / гр.)
3.50 лв. 2.45 лв.
0.00 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Чакането за идеалното лакомство за вашето куче приключи. С Trixie Soft Snack Bonies  вашият четириног приятел най-накрая ще получи това, за което е лаял! Trixie Soft Snack Bonies &nb...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Чакането за идеалното лакомство за вашето куче приключи. С Trixie Soft Snack Bonies  вашият четириног приятел най-накрая ще получи това, за което е лаял!

Trixie Soft Snack Bonies  са малки и меки лакомства, особено подходящи за малки кучета и кученца. Те са идеални за дъвчене на вашето куче, като същевременно поддържат здравето на зъбите му. Тези закуски функционират и като вкусно ежедневно лакомство или награда по време на тренировки и за онези случайни моменти за добро момче и добро момиче.

Нямат добавена захар и се предлагат в затваряща се торбичка, за да запазят свежестта си за по-дълго време. Дъвченето всеки ден е половината от изключителната дентална хигиена, тъй като те укрепват зъбите и дъвкателните мускули, без да ги утежняват, благодарение на меката си текстура.

Освен че са полезни за зъбите и устата на вашето куче, тези лакомства имат вкусен вкус на говеждо и шкембе, който ще ги накара да се молят за още.

Състав: зърнени култури, странични растителни продукти, месо и странични животински продукти (от тях 4 % говеждо, 4 % птиче), масла и мазнини, екстракти от растителни протеини, пропилей гликол, минерали | без добавена захар | Съхранявайте на хладно и сухо място.

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас.