Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано

Лакомство за кучета Flamingo Hapki calcium bone with rabbit - калциеви кокалчета със натурално заешко месо

5,0 от 5 1 оценки
Арт. № s_15223
В наличност
85 гр. (0.08 лв. / гр.)
6.99 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
► Безглутеново, натурално лакомство за кучета със заешко месо. ► Без добавени захари     ♦ Заекът е чудесен избор за кучета с алергии, защото не е често срещан протеин в хр...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

► Безглутеново, натурално лакомство за кучета със заешко месо.

► Без добавени захари

 

 

♦ Заекът е чудесен избор за кучета с алергии, защото не е често срещан протеин в храната за кучета. Заешкото месо е богато на висококачествени протеини, омега-3 мастни киселини, витамин В12 и минерали като калций и калий, заешкото месо също е постно и с ниско съдържание на холестерол.

 

Лакомствата се използва като награда при обучението на вашето куче. Наградата е средство, което води до увеличаване на честотата на действие (или бездействие). Например, всеки път, когато награждавате седнала позиция с лакомство, вие увеличавате вероятността кучето ви да седи по-често.

Препоръчва се размера на лакомствата използвани за награждаване при тренировка да не са по-големи от грахче. Достатъчно, за да усети кучето вкуса, но не и да се разгонцентрира в яденето и дъвченето им.

Както хората, така и кучетата обичат лакомствата!  Една от причините е, че това не са ежедневните ни храни. И за хората и за животните лакомствата са храни, които си позволяваме от време на време. Те са богати на вкус и аромат и задаволяват нуждата ни за нещо различно от ежедневната ни диета. 

Лакомствата, по-големи от грахче, са подходящи за предоставяне на кучетата ни извън ситуациите на обучение. Например, когато се наслаждаваме на почивка след разходка, излежаваме се заедно на дивана или тък стават нетърпеливи и превъзбудени поради наближаващо време за разходка или пристигане на гости в къщата.

 

Състав: Заек (43,3%), пиле (10%), калциеви кости (3,85%), глицерин (6,9%), сорбитол (4,45%), нишесте (23,85%), растителен протеин ( 7,1%), сол (0,55%)

 

 

Във Flamingo искат да подчертаят тази уникална връзка между всеки домашен любимец и собственик на домашен любимец. Ето защо, като производител на продукти за домашни любимци, те предлагат всичко, от което се нуждаете вие и вашето животно за най-добрия и щастлив живот заедно.

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка