Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Промо

Суха храна за кучета BRIT PREMIUM SENSITIVE LAMB & RICE BY NATURE [ НОВА, ПОДОБРЕНА ФОРМУЛА ] с 45% прясно агнешко месо

Арт. № s_116
В наличност
15 кг. (5.99 лв. / кг.)
Безплатна доставка
115.90 лв. 89.90 лв.
8 кг. (9.24 лв. / кг.)
73.90 лв.
3 кг. (9.63 лв. / кг.)
28.90 лв.
1 кг. (13.90 лв. / кг.)
13.90 лв.
0.00 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Изцяло агнешка формула за израстнали кучета от всички породи. Подходяща за кучета с чувствително храносмилане. Богата на агнешко и ориз.
Още информация
5
Ронин
Имам куче ваймаранер с много чувствителен стомах,което получаваше разтройство от всичко. С тази храна проблемите ни се решиха.Препоръчвам я!...
Всички мения
Информация за продукта
SENSITIVE LAMB & RICE
Изцяло агнешка формула без съдържание на пшеница за израстнали кучета от всички породи. Подходяща за кучета с чувствително храносмилане. Богата на агнешко и ориз.
1.Здрава кожа и лъскава козина 
Маслото от сьомга е натурален източник на Омега-3 мастни киселини за здрава, гъста и лъскава козина
2.Чувствително храносмилане 
Виското съдържание на обезкостено агнешко, натурален източник на лесносмилаем протеин, заедно с ориз и оризови трици формулират базата за хранене идеална за кучета с чувствително храносмилане и предпоставки към алергии. 
3.Спомага цялостното състояние и имунитета
Плодовете, билките и куркумата са натурално богати на витамини и имат позитивен ефект върху имунната система. Мананолигозахаридите и фруктоолигоахаридите спомагат за оптимално добрата флора.
Състав:

агнешко 35% (дехидратирано 20%, обезкостено 15%), ориз, пилешка мазнина (консервирана със смес от токофероли), оризови трици, сушени ябълки, масло от сьомга (2%), хидролизиран пилешки дроб, бирена мая, колаген, черупки от ракообразни ( източник на глюкозамин, 210 mg/kg), хрущял (източник на хондроитин, 150 mg/kg), билки и плодове (карамфил, цитрусови плодове, розмарин, куркума, 120 mg/kg), манан-олигозахариди (120 mg/kg) ), фруктоолигозахариди (90 mg/kg), мояве юка (90 mg/kg), сушена лайка (80 mg/kg), зеленоуста мида (източник на гликозаминогликани, 50 mg/kg), сушени боровинки (50 mg/kg).

 
ПРОТЕИН 26%
МАЗНИНИ 13%
Метаболизираща енергия: 3 830 калории/кг.

 

Нова формула от Брит за здрави и щастливи кучета – Brit Premium by Nature

Вече повече от 20 години Brit доказват, че се грижат с любов за домашните ни любимци като произвеждат висококачествени продукти за котки и кучета. Тази година отново направиха крачка напред във вдигането на нивото на техните храни. Този път във фокус попада  Premium сегментът им за гранулирана храна за кучета. Формулата на храната е променена, както и визията на чувалите.

Какво е новото в Brit Premium by Nature?

•   ½ от чувала е с месо – следвайки теорията, че кучетата произхождат от хищниците,  в Brit  вярват, че колкото повече месо консумира едно куче, толкова по-здраво и щастливо е то. Именно за това, те рязко вдигат съдържанието на месото в чувала до 45%-55% от  всички съставките на храната, а половината от месото е изцяло прясно, свежо месо. Това от своя страна допринася за по-добрия вкус на храната, по-доброто храносмилане на продукта и съответно по-добри хранителни стойности. Всичко това в комбинация прави Brit Premium by Nature най- добрата Premium храна на пазара- перфектна комбинация от качетсво и цена в един чувал!

•  Овесът измества царевицата – в новата формула съдържанието на царевица е намалено с  15% до 20% и е заменено с овес. Овесът е „  древно ” зърнено растение, което поради липсата на глутен в него не причинява алергии и се възприема отлично от организма на животните. Овесът има високо съдържание на въглехидрати и фибри, които дават енергия на кучето и се грижат за добрата му храносмилателна система. Естествен източник на енергия с висока хранителна стойност.

•  Съдържа колаген – като естествен източник на колаген в храната са добавени миди и ракообразни. Те спомагат за укрепването на ставите и подпомагат мобилността на кучето. Наличието на колаген оказва положителен ефект при схващане на ставите и спомога за по-лесно движение. В старата формула се използваха екстракти от различни продукти, а в новата храна има само натурални и необработени съставки, които да подпомагат за здравето на животното.

•  Комбинация от специално подбрани плодове и билки – в съдържанието на чувала ще видите наличие от боровинка, ябълка, лайка и розмарин- всички те, в комбинация, по естествен път подпомагат имунитета на организма и спомагат за отлично и лесно усвояване на храната. Тези съставки са изцяло натурални антиоксиданти , които ни се предоставят от природата.

•  Масло от сьомга – към съдържанието на всеки чувал е добавено по още 2% масло от сьомга, което моментално вдига съдържанието на омега 3 мастни киселини в храна и спомага за специалната грижа за козината и кожата на кучето. Хранейки с Brit Premium by Nature още в средата на чувала ще видите резултат върху домашния любимец- козината става видимо по-лъскава и мека.

•  Чували с цип- новите чували са със специална „ цип- система „ , която спомага за съхраняването на свежестта и качеството на продукта.

Мнения на клиенти (53)
4,9
5 звезди
92%
4 звезди
6%
3 звезди
2%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Ронин
03.17.2024
BRIT PREMIUM SENSITIVE LAMB & RICE BY NATURE [ НОВА, ПОДОБРЕНА ФОРМУЛА ] с 45% прясно агнешко месо
Имам куче ваймаранер с много чувствителен стомах,което получаваше разтройство от всичко. С тази храна проблемите ни се решиха.Препоръчвам я!
Atanas Lambov
12.11.2023
отлична
цена качество мисля че е най доброто което съм намирал досега.
Ралица Богданова
11.24.2023
Изключително доволна съм от тази храна
Много добре се отразява на Рея и я яде с огромно желание. Не бих я сменила.
Десислава Червенякова
11.23.2023
Препоръчвам с голямо удоволствие
Кучетата ми много харесват храната на Brit с Агнешко
Biser Rizov
10.30.2023
z
vsichko beshe perfect
autoship-image

Абонамент регулярна доставка