Изберете вашата държава и език
 

Суха храна за кучета Happy Dog NaturCroq XXL 15кг.

Арт. № 2567
4.08 от 5 12 оценки
Оцени този продукт
Гранулите са много по-големи, което ги прави подходящи за кучетата от гигантските породи. Храната е високосмилаема и има специален състав от хранителни вещества с намалено количество на протеин, както и адаптирано съдържание на мазнини.
79.95 лв.
1
Buy with 20% discount
Описание

Начин на хранене:

Да се прилага суха или накисната с топла вода. При сухо хранене да се осигури достатъчно прясна вода. При допълнително даване на малка закуска е необходимо да се намали количеството на храната.

Състав:

Пилешко месо – брашно,пълнозърнеста пшеница, пшеничено брашно, пълнозърнеста царевица, пълнозърнест ечемик, пилешка мазнина, говежда мазнина, рибено брашно, месно брашно, червено цвекло на резенчета, хидролизиран черен дроб, хемоглобин на прах, ябълка изсушена (0,8% ), мая на прах, малцови кълнове, натриев хлорид, зелен овес изсушен, слънчоглед изсушен, кресон изсушен, магданоз изсушен.(Общо съдържание на билки: 0,3 %)

 

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
newsletter-image