Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Нежен шампоан за кученца и кучета Flamingo PUPPY SHAMPOO 1L - с чувствителна кожа, с дозатор за лесна употреба

0,0 от 5 0 оценки
Арт. № s_14983
Изчерпана наличност. Запишете се за уведомление
1л. (19.70 лв. / л.)
Уведоми ме при наличност
19.70 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Хигиената е важна не само за хората, но и за кучетата ни. Добрата хигиена им помага да се радват на чиста и здрава козина и кожа. Тяхната хигиена следва да е един от големите ни приоритети имайки...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Хигиената е важна не само за хората, но и за кучетата ни. Добрата хигиена им помага да се радват на чиста и здрава козина и кожа. Тяхната хигиена следва да е един от големите ни приоритети имайки предвид, че делим дома и вещите си с тях.

 

Специалистите препоръчват къпането на кучетата да се извършва на всеки четири седмици. Така ще помогнем за поддържането на кожата и козината им чисти, а също така ще допринесем за разнасянето на естествените масла синтезирани от кожата на кучето, те са от съществено значение за доброто състояние на кожата и козината.

 

Състав: Амфотерни повърхностноактивни вещества, анионни повърхностно активни вещества, аромати, хидроксипропил гуар хидроксипропилтримониев хлорид, нейонни повърхностно активни вещества, натриев бензоат

 

 

Във Flamingo искат да подчертаят тази уникална връзка между всеки домашен любимец и собственик на домашен любимец. Ето защо, като производител на продукти за домашни любимци, те предлагат всичко, от което се нуждаете вие и вашето животно за най-добрия и щастлив живот заедно.

И това вече 50 години!

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка