Изберете вашата държава и език
 

Beaphar Ungezieferhalsband Hund противопаразитен нашийник за израстнали кучета

Арт. № 100101
Out of stock
2.82 от 5 11 оценки
Оцени този продукт
Beaphar Ungezieferhalsband Hund е нашийник за кучета (с дължина 65см) на възраст над 6 месеца, от всички породи, койо действа до 6 месеца след отварянето на опаковката.
7.20 лв.
1
Buy with 20% discount
Описание

Предназначен за кучета над 6 месеца.

Срок на действие: 6 месеца след отварянето на опаковката.

Активно вещество: Диазинон ( Diazinon )

Водоустойчив. Дължина 65 см.  

 

Дозировка: 1 нашийник за животно.


Нашийника се поставя свободно около шията на кучето. Излишния край се отрязва. Нашийника постоянно отделя Диазинон, който се разпространява по кожата на кучето . Бълхите по него контактуват с Диазинона и умират.


Карентен срок: Не се изисква за прицелните видове.
Да се съхранява в затворена опаковка при стайна температура ( 15- 25 ºС ).

Неизползваната част от нашийника, неактивния нашийник и опаковката да се изхвърлят като химически отпадък съгласно действащото законодателство.

Необходимо е да се пази от деца. Да се пази далеч от храни и хранителни продукти. Трябва да не се яде, пие, пуши по време на поставянето на нашийника. Контакта с кожата трябва да се сведе до минимум.След поставянето му се измиват ръцете. В случай на неразположение, се търси лекарски съвет и се показва опаковката.

Противопоказания: Да не се използва при болни и възстановяващи се животни, със заболявания на черния дроб, свръхчувствителни към органофосфорни съединения, по малки от 6 месеца, както и при животни в период на бременност или кърмене.

Да не се позволява на животното да захапва нашийника.
Интоксикации типични за органофосфорни съединения се срещат рядко.

Да не се комбинира с други препарати, съдържащи органофосфорни съединения, или със препарати които не могат да се комбинират с органофосфорни съединения.

При предозиране се наблюдават мускулни конвулсии, повръщане, загуба на рефлекси, кома. Първа помощ – отстраняване на нашийника. Антидот – Атропин.

Срок на годност: 6 години в добре затворени оригинални опаковки.

 

 

Производител: Беафар Б.В., Дростенкамп 3, 8101 БХ Раалте, Холандия

 

 
newsletter-image