Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Kомплект за почстване на зъби Record - антибактериална паста за зъби + двустранна четка за зъби

Арт. № s_13298
В наличност
100мл. (0.25 лв. / мл.)
25.20 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Редовното миене на зъбите предотвратява образуването на зъбен камък и съответно на проблеми със зъбите и лош дъх.
Още информация
5
Мирослава Тихомирова Панайотова
Четката е удобна за ползване а миризмата на пастата е подходяща за кучета
Всички мения
Информация за продукта

 

Комплектът е подходящ както за кучета, така и за котки.

- предотвратява появата на зъбен камък

- отлично премахва плаката по зъбите 

- освежава дъха

Грижата за зъбите на кучето е толкова важна, колкото и тази за човешките зъби. Зъбите и венците на кучетата са изложени ежедневно на големи натоварвания и поради това трябва да се поддържат няколко пъти седмично. Редовното миене на зъбите предотвратява образуването на зъбен камък и съответно на проблеми със зъбите и лош дъх.

В природата храненето със сурово месо подсигурява необходимото за предотвратяването на налепи триене. По отношение на нашите домашни животни обаче ние трябва да поемем тази задача. Непочистените налепи могат да се превърнат в зъбен камък, който от своя страна да доведе до болезнени възпаления на венците и дори до падане на зъбите.

Четката за зъби от серията на Record лежи добре в ръката благодарение на ергономичната форма на дръжката за сигурно боравене с четката по време на почистването на зъбите. Във всеки край на четката се намира глава с различна големина. Така четката може да се използва както за големи, така и за малки кучета. Благодарение на специалния вълнообразен профил на космите четката идеално съответства на кучешките зъби и може да достигне и почисти и труднодостъпните участъци на устата. Меките косми предпазват венеца от наранявания.

Привикнете кучето към миенето на зъби внимателно и по възможност в ранна възраст, в идеалния вариант - докато е още малко кученце. Възможно е процесът на привикване да отнеме няколко месеца.
За оптимални резултати е препоръчително да миете ежедневно зъбите на кучето и да подменяте четката за зъби с нова минимум на всеки три месеца.

Моля обърнете внимание: използвайте само специална паста за кучета. Предназначената за хора паста за зъби често съдържа флуориди, които могат да раздразнят стомаха на кучето.

Record Паста за зъби с градински чай осигурява всекидневна защита за зъбите на Вашето куче. Пастата неутрализира плаката и в резултат осигурява свеж дъх. Различните видове бактерии заедно с хранителните съставки полепват по зъбите на кучето и така образуват зъбната плака. Пастата за зъби Record съдържа ензими, които атакуват лошите микроорганизми и така предотвратяват образуването на плаката. Подходяща за всички породи кучета!

 Триензимна защита: освен ензимите протеаза и глюкозо-оксидаза гела  и спрея за зъби Record съдържа и трети ензим – амилоглюкозидаза. Този ензим по-бързо разгражда остатъците от храна до глюкоза (с пастата за зъби това става по естествен начин), като по този начин ускорява действието на глюкозо-оксидазата.
1/ Протеаза – работи срещу образуването на плака, като не позволява протеиновата структура да се превърне в Калций а след това и в зъбен камък.

2/ Амилоглюкозидаза – превръща нишестето от хранителните остатъци в глюкоза, която действа като гориво за третия ензим глюкозооксидаза. 3-тия ензим допълнително подпомага за по ефективното превръщане на нишестето в глюкоза, от колкото пастата за зъби, където това става по естествен път.

3/ Глюкозооксидаза – превръща глюкозата в водороден прекис, който убива бактерийте, отговорни за развитието на плаката.

Мнения на клиенти (1)
5,0
5 звезди
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Мирослава Тихомирова Панайотова
04.18.2024
Комплект за почистване на зъби Record
Четката е удобна за ползване а миризмата на пастата е подходяща за кучета
autoship-image

Абонамент регулярна доставка