Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Aнтибактериална паста за зъби с градински чай 100мл. Record

3,6 от 5 12 оценки
Арт. № s_13299
В наличност
1 бр. (14.20 лв. / бр.)
14.20 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Пастата за зъби Record съдържа ензими, които атакуват лошите микроорганизми и така предотвратяват образуването на плаката. Подходяща за всички породи кучета!
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

 Record паста за зъби със градински чай се грижи за белите зъби, здравите венци и свежият дъх на вашия домашен любимец. Подходяща е за котки и кучета.

Предпазва формирането на зъбен камък
Освежава дъха

Почиства плаката

 

Record Паста за зъби с градински чай осигурява всекидневна защита за зъбите на Вашето куче. Пастата неутрализира плаката и в резултат осигурява свеж дъх. Различните видове бактерии заедно с хранителните съставки полепват по зъбите на кучето и така образуват зъбната плака. Пастата за зъби Record съдържа ензими, които атакуват лошите микроорганизми и така предотвратяват образуването на плаката. Подходяща за всички породи кучета!

 Триензимна защита: освен ензимите протеаза и глюкозо-оксидаза гела  и спрея за зъби Record съдържа и трети ензим – амилоглюкозидаза. Този ензим по-бързо разгражда остатъците от храна до глюкоза (с пастата за зъби това става по естествен начин), като по този начин ускорява действието на глюкозо-оксидазата.
1/ Протеаза – работи срещу образуването на плака, като не позволява протеиновата структура да се превърне в Калций а след това и в зъбен камък.

2/ Амилоглюкозидаза – превръща нишестето от хранителните остатъци в глюкоза, която действа като гориво за третия ензим глюкозооксидаза. 3-тия ензим допълнително подпомага за по ефективното превръщане на нишестето в глюкоза, от колкото пастата за зъби, където това става по естествен път.

3/ Глюкозооксидаза – превръща глюкозата в водороден прекис, който убива бактерийте, отговорни за развитието на плаката.

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка