Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано

Zolux - клетка за дребни гризачи SOLO BLEU 28см х 41см х 27см

5,0 от 5 1 оценки
Арт. № s_15181
В наличност
1 бр. (79.00 лв. / бр.)
79.00 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Клетка, подходяща за дом на дребни гризачи като хамстери, джербили, китайски и обикновени мишки. С дръжка за по-лесно пренасяне, отвори за вентилация. Комплектът включва поилка, хранилка, тунел и...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Клетка, подходяща за дом на дребни гризачи като хамстери, джербили, китайски и обикновени мишки. С дръжка за по-лесно пренасяне, отвори за вентилация. Комплектът включва поилка, хранилка, тунел и колело.

Размери: 280мм х 410мм х 270мм

 

Историята на Zolux започва през 1933г в  малък магазин за зърно в центъра на града, в Charente-Maritime. Магазинчето е основано от Мадлен и Фернан Хаурит, които са не друг, а почтените прабаби и дядовци на сегашното семейство управляващо бизнеса. 

 

Всичко започнало с продажбата на семена за домашни птици. Година след година, водени от желанието за иновации и ангажираността за благополучието на нашите животни, те израствали и обогатявали портфолиото си.  Компанията е специализирана в продукти за всички домашни любимци и сега е един от ключовите играчи в индустрията за домашни любимци.

 

Техни продукти се предлагат в над 60 държави.

Верни на корените си, погледа на Zolux е насочен решително към бъдещето с постоянна цел:Изработване на най-добрите продукти за нашите домашни любимци и съжителството им в човешкото семейство!

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка