Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано

Масивна, керамична купичка за заек Zolux, 350 мл.

Арт. № s_14832
В наличност
1 бр. (11.21 лв. / бр.)
11.21 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Тази красива купичка за хранене от Zolux вдига нивото на всяко място за хранене. Тя е доста тежка и масивна, поради което стои стабилно и не се размества. Отвън купичката е украсена със симп...
Още информация
5
Борислав Стоянов
Много удобна и естетична купичка за вода, стабилна и достатъчно голяма за пиене за един ден, дори и за повече. Лесна за поддръжка и почистване....
Всички мения
Информация за продукта

Тази красива купичка за хранене от Zolux вдига нивото на всяко място за хранене. Тя е доста тежка и масивна, поради което стои стабилно и не се размества. Отвън купичката е украсена със симпатичен надпис "Rabbit". Вътрешната й страна е покрита с лесна за поддържане гладка глазура. Благодарение на това покритие купичката се почиства лесно и е много хигиенична. Просто изплакнете - и готово.

Zolux керамична купичка с, накратко: 

  • Красива купичка за за зайчета
  • Подходяща за всякакъв вид храна
  • От стабилна керамика: тежка и масивна – стои стабилно и не се размества
  • С красив надпис
  • Хигиенична, лесно се почиства
  • Материал: керамика
  • 350 мл. / 12 см

 

Историята на Zolux започва през 1933г в  малък магазин за зърно в центъра на града, в Charente-Maritime. Магазинчето е основано от Мадлен и Фернан Хаурит, които са не друг, а почтените прабаби и дядовци на сегашното семейство управляващо бизнеса. 

 

Всичко започнало с продажбата на семена за домашни птици. Година след година, водени от желанието за иновации и ангажираността за благополучието на нашите животни, те израствали и обогатявали портфолиото си.  Компанията е специализирана в продукти за всички домашни любимци и сега е един от ключовите играчи в индустрията за домашни любимци.

 

Техни продукти се предлагат в над 60 държави.

Верни на корените си, погледа на Zolux е насочен решително към бъдещето с постоянна цел:Изработване на най-добрите продукти за нашите домашни любимци и съжителството им в човешкото семейство!

Мнения на клиенти (1)
5,0
5 звезди
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Борислав Стоянов
03.18.2022
Купичка за вода
Много удобна и естетична купичка за вода, стабилна и достатъчно голяма за пиене за един ден, дори и за повече. Лесна за поддръжка и почистване.
autoship-image

Абонамент регулярна доставка