Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано
Промо

Стартов комплект Little One Starter set за отглеждане на хамстери, съдържа транспортна кутия, храна, билки и лакомства

5,0 от 5 2 оценки
Арт. № s_15566
В наличност
1 бр. (13.41 лв. / бр.)
19.15 лв. 13.41 лв.
0.00 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Little One се грижи дори и най-неопитните нови стопани да предложат на новите си пухкави любимци най-добрата грижа. Little One стартов пакет за отглеждане на хамстери съдържание: Храна з...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Little One се грижи дори и най-неопитните нови стопани да предложат на новите си пухкави любимци най-добрата грижа.

Little One стартов пакет за отглеждане на хамстери съдържание:

  • Храна за хамстери 400г 

Първокласна и балансирана храна за хамстери. Богато разнообразие от изкусителни компоненти, специално подбрани, за да осигурят всички необходими хранителни вещества за дълъг и здравословен живот на вашия любимец. Рецептата е научно обоснавана и отговаря  на всички хранителни нужди на хамстерите.

  • Хрупкави билки 100г

Вашият любимец ще оцени високо хрупкавите билки, направени от селектирани зърна и естествено изсушени от слънцето билки. Този снакс е не само богат на фибри, стимулиращи правилното храносмилане, но и страхотно средство за пилене на малките зъбки.

  • Стик за всеядни малки бозайници 60г

Стикът със семена и плодове е многократно печен, това придава невероятния вкус и хрупкавата текстура. Обогатен и с фибри, калции и витамини. 

 

LITTLE ONE

са немски продукти за гризачи и малки животни от най-високо качество. Марката напълно покрива всички нужди за правилна грижа за всички видове гризачи. Всяка рецепта е научно обоснована и съобразена със специфичните нужди на всяко животно. Продуктите са обогатени с активни съставки, за да се осигурят най-добрите здраве и кондиция на Вашите малки приятели.

 

Сладък! Любопитен! Характерен!

Какво ви идва на ум първо, когато помислите за морско свинче, заек, хамстер или друг малък домашен любимец? Сладък, любопитен, характерен. Точно такава е и марка Little One.
Като отражение на личността на малкия домашен любимец, Little One знае най-добре какво е необходимо за здравословния, активен и щастлив живот на малките ни домашни любимци.
Дългогодишният опит в индустрията за домашни любимци позволява на Little One да разполага с оптимален асортимент от най-популярните продукти. Сега гамата включва повече от 70 продукта, които осигуряват на домашните любимци не само всичко необходимо за поддържане на добро здраве, но и за насърчаване на тяхната симпатична личност, игрив характер и желание да изследват света около тях.

Собствениците на домашни любимци се доверяват на качеството и надеждността на марката Little One, което се потвърждава от бързо нарастващото търсене на продуктите на марката. Little One ценят тази репутация и са продължават да разработват и произвеждат продукти с най-високо качество - обичани от домашните любимци и доверени от собствениците.

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка