Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка
Препоръчано
Промо

Пясък за къпане Little One Bathing sand подходящ за дегу, джербили и хамстери

5,0 от 5 1 оценки
Арт. № s_15567
В наличност
1 кг. (10.20 лв. / кг.)
12.75 лв. 10.20 лв.
0.00 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Пясъкът за къпане Little One е перфектен хигиеничен начин за грижа за козината на вашите домашни любимци. Меките гладки пясъчни гранули ще осигурят цялостно почистване на гъстата козина на чинчил...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Пясъкът за къпане Little One е перфектен хигиеничен начин за грижа за козината на вашите домашни любимци. Меките гладки пясъчни гранули ще осигурят цялостно почистване на гъстата козина на чинчили и други декоративни домашни любимци. 

Пясъкът Little One не драска кожата и лесно се отърсва, правейки козината на вашия домашен любимец да изглежда пухкава и лъскава.
Подходящо също за дегу, джербили и хамстери.

 

 

 

 

 

 

 

 

LITTLE ONE

са немски продукти за гризачи и малки животни от най-високо качество. Марката напълно покрива всички нужди за правилна грижа за всички видове гризачи. Всяка рецепта е научно обоснована и съобразена със специфичните нужди на всяко животно. Продуктите са обогатени с активни съставки, за да се осигурят най-добрите здраве и кондиция на Вашите малки приятели.

 

Сладък! Любопитен! Характерен!

Какво ви идва на ум първо, когато помислите за морско свинче, заек, хамстер или друг малък домашен любимец? Сладък, любопитен, характерен. Точно такава е и марка Little One.
Като отражение на личността на малкия домашен любимец, Little One знае най-добре какво е необходимо за здравословния, активен и щастлив живот на малките ни домашни любимци.
Дългогодишният опит в индустрията за домашни любимци позволява на Little One да разполага с оптимален асортимент от най-популярните продукти. Сега гамата включва повече от 70 продукта, които осигуряват на домашните любимци не само всичко необходимо за поддържане на добро здраве, но и за насърчаване на тяхната симпатична личност, игрив характер и желание да изследват света около тях.

Собствениците на домашни любимци се доверяват на качеството и надеждността на марката Little One, което се потвърждава от бързо нарастващото търсене на продуктите на марката. Little One ценят тази репутация и са продължават да разработват и произвеждат продукти с най-високо качество - обичани от домашните любимци и доверени от собствениците.

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка