Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Бамбуково гнездо за канарчета Flamingo Dena Canaries 11 x 7 см

0,0 от 5 0 оценки
Арт. № s_14960
В наличност
натурален (inf лв. / натурален)
4.60 лв.
0.00 лв.
1 бр.
Добави
Гнездо с лесно закачане към клетката, отлично абсорбира влага и е страхотно начало за по-нататъшно развитие на гнездовия сезон. Запазва топлината.   Дори без наличие на глезд...
Още информация
Няма оставени мнения за този продукт
Добави мнение
Информация за продукта

Гнездо с лесно закачане към клетката, отлично абсорбира влага и е страхотно начало за по-нататъшно развитие на гнездовия сезон. Запазва топлината.

 

Дори без наличие на глездо птиците влизат в размножителен сезон и повишените репродуктивни хормони ги карат да строят гнеда от подръчни средства. За да осигурите комфорт на птичката си или ако опитвате да завършите сезона с излюпването на малки е необходимо да осогурите стабилно гнездо. То помага на родителите да се чустват спокойни, пази яйцата топли и сухи, а след това е дом и на малките птичета, давайки им сигурност и комфорт.

 

 

Във Flamingo искат да подчертаят тази уникална връзка между всеки домашен любимец и собственик на домашен любимец. Ето защо, като производител на продукти за домашни любимци, те предлагат всичко, от което се нуждаете вие и вашето животно за най-добрия и щастлив живот заедно.

И това вече 50 години!

 

Мнения на клиенти (0)
0,0
5 звезди
0%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Няма добавени мнения от клиенти
autoship-image

Абонамент регулярна доставка