Начало
Профил
Любими
Кошница
Меню
Кучета
Котки
Риби
Птици
Малки животни
Тераристика
ПРОМОЦИИ
Вземете -15% с Регулярна доставка

Padovan Wellness Mix for Australian Birds Премиум храна за австралийски папагали (корела и розела) 850 гр

Арт. № PP00675
12.25 лв.
1 бр.
Добави
Пълноценна премиум храна за австралийски папагали (корела и розела) 850 гр
Още информация
2
Емил Петров
Корелите ми не ядат такива семена,като тиквени семки и огромен бял слънчоглед.Отделям ги и ги хвърлям.Не съм доволен от този вид храна....
Всички мения
Информация за продукта

Хранителната формула е създадена в сътрудничество с университетски изследователи. Включва разнообразни семена и други подбрани натурални съставки, интегрирани в гранули екструдат ProBalance (6%), които осигуряват микроелементите, които са в основата на доброто хранене.

Състав: зърнени храни, семена, минерали (натрошени черупки 3,5%), екстракт от зеленчуков протеин, хлебни изделия, плодове (ябълка 0,5%, банан 0,5%), водорасли (спирулина 0,2%), яйца и яйчени продукти, масла и мазнини.

Аналитично съдържание: сурови протеини 13%, сурови влакнини 8%, сурови мазнини 9%, изгорени вещества 6,5%, калций 1,1%, фосфор 0,6%.

Начин на употреба: Дневната дажба е около 20-30 гр. Ако Вашият папагал не е свикнал още с този вид храна, оставете малко количество от нея и когато се изяде добавете отново. Може да отнеме няколко седмици на папагала да свикне с храната. През периоди на линеене, размножаване или в моменти на стрес, добавяйте и pateé към храната, за да удовлетворите нуждата от протеини и минерали.

 Опаковка: 850 гр.

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на оставения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в най-кратък срок.
Мнения на клиенти (2)
3,5
5 звезди
50%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
50%
1 звезди
0%
Имате мнение за продукта?
Дайте оценка и напишете мнение
Добави мнение
Емил Петров
12.11.2021
Средно
Корелите ми не ядат такива семена,като тиквени семки и огромен бял слънчоглед.Отделям ги и ги хвърлям.Не съм доволен от този вид храна.
Татяна Маркова
10.16.2018
отзив
продукта е много хубав за средни папагали
autoship-image

Абонамент регулярна доставка